BABAGAN AWAKE DHEWE

Terobosan

  • DCIM100MEDIADJI_0149.JPG
  • Hcebb0ba40c414ef59122b89e9b7008a1V.webp

yilong

PAMBUKA

Perusahaan kita khusus ing desain lan pabrik pipa ppr lan fitting, pipa komposit plastik aluminium, pipa las butt aluminium, fitting tembaga lan fitting plumping.Kita duwe garis produksi majeng internasional abad kaping 21 sing diimpor lan sistem kontrol kabeh-komputer, kanthi area lemah 10,000 meter persegi. Perusahaan kita duwe 308 karyawan kalebu 102 teknisi lan manajer profesional.Kita strictly tindakake sistem manajemen kualitas ISO9001.

  • -
    Didegaké ing 2003
  • -
    19 taun pengalaman
  • -+
    Luwih saka 100 Karyawan
  • -+
    Luwih saka 50 Profesional

produk

Inovasi

  • Kuningan Compression Male Thread Tee

    Kuningan Kompresi Pria...

    Sambungan lengen kertu akeh digunakake ing panyulingan minyak, kimia, industri ringan, tekstil, pertahanan nasional, penerbangan, galangan kapal, medis, mesin lan sistem liyane.Nduweni kaluwihan sambungan sing bisa dipercaya, sealing sing apik lan bisa diulang, instalasi lan pangopènan sing trep banget, efisiensi dhuwur, karya sing aman lan dipercaya, lan liya-liyane. sambungan.Pipa tembaga j...

  • Kuningan compression fitting Female Thread Elbow

    Fitt kompresi kuningan...

  • Kuningan Kompresi pas Equal Tee

    Kompresi Kuningan...

    Wiwit 2003. Pabrik kita minangka produsen profesional sing melu fitting kuningan.kita tansah dipercaya, profesional lan proaktif.We Manufaktur produk ing jaban rangkah teknologi majeng lan peralatan tliti dhuwur.Produk diteliti dening tim QC profesional sadurunge dikirim kanthi adhedhasar sertifikasi sistem mutu ISO9001: 2008.rega kita ora paling murah.Nanging kita bisa njamin rega kita kudu paling cukup.Kita duwe macem-macem ukuran produk kanggo siji item, ...

  • Kelengkapan tembaga tipe lengan kartu

    Jenis lengan kartu...

    Equal Socket Female Straight Union Male Thread Tee Female Lenggah Siku Tembaga kita gabung seri tabung ditondoi minangka olahan tembaga forging, kandel lan thickened, kuat lan awet.Kajaba iku, kualitas uga dijamin saka aspek ing ngisor iki: 1. bahan baku kualitas dhuwur.H58 tembaga olahan, nglukis lan nyandhang-tahan;2. kesehatan lan safety.tahan korosi lan ora gampang bledosan, umur layanan dawa;3. gampang kanggo nginstal.Desain antarmuka soket kertu ora mbutuhake profesional ...

PAWARTA

Service First

  • Kawruh Deteksi Bocor Pemanasan Lantai

    Kawruh Deteksi Bocor Pemanasan Lantai

    Umume sistem pemanasan lantai dikubur ing lemah.Sawise banyu bocor, bakal luwih angel kanggo ndandani.Dina iki, aku bakal nuduhake sawetara kawruh umum babagan deteksi bocor banyu ing pemanasan lantai, ngarep-arep bisa mbantu sampeyan nyegah risiko bocor banyu ing pemanasan lantai.Pemanasan lantai bocor ...

  • Apa Pipa Aluminium-plastik Bisa Panas Leleh?

    Apa Pipa Aluminium-plastik Bisa Panas Leleh?

    Kita ngerti manawa nalika dipasang pipa sing beda, fitting pipa sing beda lan cara sambungan sing beda kudu digunakake.Contone, pipa ppr kudu nggunakake pipa ppr, sing disambungake kanthi leleh panas.Pipa aluminium-plastik umume disambungake karo benang, lan fitting pipa yaiku ...