Babagan awake dhewe

Zhejiang Universal Fenghe Plastic Industry Co., Ltd.

Babagan Perusahaan

Zhejiang Universal Fenghe Plastic Industry Co., Ltd. dumunung ing Diankou Town, Zhuji City, Zhejiang Provance.Perusahaan kita punika20kilometer adoh saka Bandara Internasional Hangzhou,20kilometer adoh saka Hangjinqu Expressway lan 30 kilometer adoh saka Huhangyong Expressway.Ing jejere Kutha Shanghai lan Kutha Hangzhou, kita seneng transportasi kanthi udhara, dalan lan segara.Perusahaan kita khusus ing desain lan pabrik pipa ppr lan fitting, pipa komposit plastik aluminium, pipa las butt aluminium, fitting tembaga lan fitting plumping.We duwe imporkaping 21abad line produksi majeng internasional lan sistem kontrol kabeh-komputer, panutup area lemah saka10.000meter persegi.Perusahaan kita duwe 308 karyawan kalebu 102 teknisi lan manajer profesional.We strictly tindakake ingISO9001 sistem manajemen mutu.Adhedhasar layanan sawise-sales lengkap, kita nyebar produk kualitas dhuwur ing saindhenging donya.Darmabakti kanggo dandan dhiri, kita bakal ngatur perusahaan kita adhedhasar teknologi dhuwur, kualitas dhuwur lan standar dhuwur.Kita pengin nggawe hubungan bisnis sing grapyak karo sampeyan kanggo seneng bisnis sing saling nguntungake.

Jinis bisnis
Produsen, Perusahaan Dagang
Negara / Wilayah
Zhejiang, China
Produk Utama
Pipa PPR, Fitting PPR, Pipa Komposit Aluminium Plastik, Fitting Kuningan, Pipa PE
kepemilikan
Pemilik Pribadi
Total Karyawan
11 - 50 wong
Total revenue taunan
USD 1,413,000
Taun Madeg
2008
Sertifikasi(2)
ISO14001, ISO9001
Sertifikasi Produk(1)
CE
Paten
-
Merek dagang(1)
MG lan E-ngarep
Pasar Utama
Pasar Domestik 56,00%
Asia Tenggara 36,00%
Afrika 6,00%

Kapasitas Produksi Tahunan

Jeneng produk
Kapasitas Lini Produksi
Unit Nyata Diproduksi (Taun Sadurunge)
Pipa PPR Kab
500.000 Piece saben Wulan
5.000.000 Potongan
Pipa Komposit Aluminium Plastik Kab
1.000.000 Potongan Saben Wulan
10.000.000 Potongan
Pipa PE
500.000 Piece saben Wulan
5.000.000 Potongan
PPR Fitting
500.000 Piece saben Wulan
5.000.000 Potongan
Fitting Kuningan
500.000 Piece saben Wulan
5.000.000 Potongan