. China Aluminium pex tubing kanggo banyu panas lan kadhemen Pabrik lan Pabrik |Fenghe

Tabung pex aluminium kanggo banyu panas lan adhem

Katrangan singkat:

tabung aluminium pex minangka bahan pipa sing populer ing pasar.Iku entheng, awet lan gampang kanggo mbangun.Fleksibilitas uga luwih cocok kanggo perabot omah.Kerugian utama pipa aluminium-plastik yaiku nalika digunakake minangka pipa banyu panas, ekspansi termal lan kontraksi jangka panjang bakal nyebabake tembok pipa dipindhah lan nyebabake bocor.


Detail Produk

Tag produk

tabung aluminium pex minangka bahan pipa sing populer ing pasar.Iku entheng, awet lan gampang kanggo mbangun.Fleksibilitas uga luwih cocok kanggo perabot omah.Kerugian utama pipa aluminium-plastik yaiku nalika digunakake minangka pipa banyu panas, ekspansi termal lan kontraksi jangka panjang bakal nyebabake tembok pipa dipindhah lan nyebabake bocor.
Lapisan njero lan njaba pipa aluminium-plastik digawe saka bahan polietilen khusus, sing resik, ora beracun lan lancar.Bisa digunakake luwih saka 50 taun.Lapisan aluminium tengah bisa nyegah penetrasi gas kanthi 100%, lan nggawe pipa duwe kaluwihan pipa logam lan plastik ing wektu sing padha, nalika ngilangi kekurangane.Polyethylene minangka plastik sing ora beracun, tanpa ambu, kanthi resistensi dampak sing apik, tahan karat lan tahan cuaca.Alloy aluminium gandheng longitudinal ing lapisan tengah ndadekake pipa duwe kekuatan compressive saka logam, lan resistance impact ndadekake pipe gampang bend lan ora mbalek.Pipa aluminium pex nduweni rong ciri utama pipa logam tahan tekanan sing kuat lan tahan asam pipa plastik lan tahan alkali.
1. resistance karat apik lan umur layanan dawa.
2. Bobot entheng lan gampang digawa.
3, katon ayu, tembok njero lan njaba Gamelan, lan resistance tembok njero cilik.
4. Cara instalasi saka sistem pipa iku prasaja, cepet lan dipercaya, gampang kanggo njaga, lan kurang ing biaya instalasi.
5. Indeks resistensi tekanan tahan lama pipa aluminium-plastik khusus gas yaiku 2.48MPa, kekuatan bledosan yaiku 7.0MPa, tekanan kerja pangiriman gas tekanan rendah ing ngisor 0.4Mpa, lan suhu kerja jangka panjang punika ≤35 ℃, supaya faktor safety desain luwih saka 6, kang aman lan dipercaya.
6. Gampang konstruksi: Pipa bisa dipotong ing situs, mlengkung kanthi bebas tanpa deformasi mbalek, lan alat instalasi sing prasaja.Pipa bisa mbengkongaken, ngurangi jumlah joints digunakake;pipo nyambungake nganggo joints plastik khusus prefabricated, tanpa mencet Utas.
7. Aman nggunakake: Pipa langsung lengkap menyang bagean tembaga prefabricated lan sambungan nyenyet lan clamping tenan.
8. Antistatic, supaya bebaya bledosan.PE minangka bahan non-polar kanthi resistivitas lumahing ndhuwur 1018Ω.Gampang nglumpukake biaya statis sajrone transportasi gas, ninggalake bebaya sing didhelikake.Kita duwe ukuran saka 16-32mm, lan kita nampa OEM, adat.

produk
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita