. China Kuningan Kompresi pas Equal Tee Pabrik lan Pabrik |Fenghe

Kuningan Kompresi pas Equal Tee

Katrangan singkat:

Wiwit 2003. Pabrik kita minangka produsen profesional sing melu fitting kuningan.kita tansah dipercaya, profesional lan proaktif.

We Manufaktur produk ing jaban rangkah teknologi majeng lan peralatan tliti dhuwur.Produk diteliti dening tim QC profesional sadurunge dikirim kanthi adhedhasar sertifikasi sistem mutu ISO9001: 2008


Detail Produk

Tag produk

Wiwit 2003. Pabrik kita minangka produsen profesional sing melu fitting kuningan.kita tansah dipercaya, profesional lan proaktif.

We Manufaktur produk ing jaban rangkah teknologi majeng lan peralatan tliti dhuwur.Produk diteliti dening tim QC profesional sadurunge dikirim kanthi adhedhasar sertifikasi sistem mutu ISO9001: 2008.

rega kita ora paling murah.Nanging kita bisa njamin rega kita kudu paling cukup.

Kita duwe macem-macem ukuran produk kanggo item siji, kanggo kahanan appication beda.

Instalasi trep dipercaya, sawetara detik kanggo ngrampungake sambungan peserta, aman lan dipercaya.

Tembok njero sing alus nyuda mundhut tekanan.Kita ora mung nyedhiyani produk qualified, nanging uga Care babagan sampurna looking lumahing.

Kita duwe sertifikat paten produk lan CE, sertifikasi ISO.

Kita bakal nyedhiyani conto kanggo free, lan kita bisa Quote rega miturut sampel utawa drawing, yen sampeyan ngirim kula sampel, kita bakal nggawe drawing ing CAD, Proe, UG utawa solidworks format kanggo approval.usually kita bakal tanpa nyedhiyani 15days.it gumantung ing materi lan desain.

MOQ kita 500pcs, welcome to order.

Kita kerja bareng banget karo makelar logistik, mesthi entuk

solusi paling aman lan ekonomi babagan pangiriman ekspres, kiriman udara utawa kiriman segara.

Keuntungan produk kami:

1. Instalasi cepet, prasaja lan fleksibel, ngirit papan

2. Fitting tabung teka ing macem-macem model kanggo nyukupi kabeh kabutuhan ing pipa pneumatik

3. Malah sawise instalasi, arah tubing bisa diganti bebas

4. Ring release nganggo desain elips supaya luwih trep lan ngirit tenaga kerja kanggo pedhot

5. Kabeh Utas pipe taper wis ditutupi karo Teflon karo kinerja nutup nggoleki.

6. Kabeh fitting dilengkapi bolongan heksagonal internal.Gampang dipasang ing papan sing sempit

Kanggo pesenan conto, kita ndhukung transfer kanthi ekspres internasional, FEDEX DHL TNT lan China EMS.

Kanggo pesenan pungkasan, kita nindakake pengiriman laut, pabrik kita cedhak saka pelabuhan Shanghai lan pelabuhan Ningbo, kita bisa nransfer barang menyang pelabuhan

ing 24 jam.

produk
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita