. China Kuningan komprèsi fitting Female Thread Elbow Pabrik lan Pabrik |Fenghe

Kuningan compression fitting Female Thread Elbow

Katrangan singkat:

Peleburan-Analisis Spektral-Tempa-Mesin CNC-Deburrs-Inspeksi-Majelis-Kemasan-QC-pengiriman

Workshop Smeling bisa daur ulang kabeh kethokan sing ditinggalake kanthi diproses, banjur ngasilake tembaga liwat teknologi profesional kanggo reproduksi.

Pabrik bisa luwih ngontrol kualitas bahan mentah.

Bengkel penempaan bisa mbentuk produk potong kanthi suhu dhuwur (650 ℃ -720 ℃).

Pusat mesin bisa ngolah produk sing luwih tepat, lan akurasi mesin bisa kurang saka 0.02mm

Bahan diselehake ing macem-macem warna kanggo mbedakake bahan sing beda, kalebu 59-3a, DZR lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag produk

Peleburan-Analisis Spektral-Tempa-Mesin CNC-Deburrs-Inspeksi-Majelis-Kemasan-QC-pengiriman

Workshop Smeling bisa daur ulang kabeh kethokan sing ditinggalake kanthi diproses, banjur ngasilake tembaga liwat teknologi profesional kanggo reproduksi.

Pabrik bisa luwih ngontrol kualitas bahan mentah.

Bengkel penempaan bisa mbentuk produk potong kanthi suhu dhuwur (650 ℃ -720 ℃).

Pusat mesin bisa ngolah produk sing luwih tepat, lan akurasi mesin bisa kurang saka 0.02mm

Bahan diselehake ing macem-macem warna kanggo mbedakake bahan sing beda, kalebu 59-3a, DZR lan liya-liyane.

Ana luwih saka 3000 set cetakan ing gudang kita, saben wulan, departemen inspeksi kualitas bakal ngringkes lan ngawasi koreksi kasebut.

Pengolahan gas limbah: pabrik ngliwati Laporan Penilaian Lingkungan Nasional lan ngrampungake panriman, gas sampah sing diprodhuksi memenuhi standar emisi nasional

Pemasangan pipa kuningan, konektor kuningan, fitting berduri kuningan.

Kita duwe kabeh jinis ukuran kopling kuningan, welcome pitakonan sampeyan

a.Pengenalan pemasangan pipa kuningan

b.bagean mesin tliti CNC

c.Bahan: kuningan

d.Natural, Seng, nikel plating utawa minangka saben klien request

e.Packing standar ngekspor utawa minangka saben pelanggan takon

f.Elevated: Reliabilitas technique instalasi prasaja mbutuhake.

g.Badan fitting, dipikolehi kanthi stamping kuningan panas.

1. TENTANG PERUSAHAAN:

We engages ing ngembangaken lan prodhuksi klep kuningan kayata kuningan forging ball valve, gate valve, angle valve, kuningan pipe fittings kayata qucik connector fitting, garden fitting, hose connector fitting, drain lan produk OEM.Produk kita akeh digunakake kanggo gas, banyu, lenga lan medium sing gegandhengan.

2. TENTANG PRODUK:

Wiwit ngadeg, perusahaan wis tansaya maju kanthi terus-terusan ningkatake kualitas produk lan entuk sertifikasi sistem mutu internasional ISO9001: 2008.Kualitas produk kita diakoni lan ditampa dening pasar.

Spesifikasi:

1.Motorized werni valve&Motorized valve&fan coil thermostat valve

2. Kualitas paling dhuwur, rega pabrik.

3. Bahan: awak kuningan, bal kuningan, gagang aluminium.

4. Ukuran kabeh

Aplikasi:

Sistem HVAC

sistem dadi panas

sistem perawatan banyu

peralatan industri

Kaluwihan:

1. Full sawetara ukuran lan beda sambungan kanggo pilihan

2. 100% test sadurunge pangiriman

3. Kualitas dhuwur kanthi rega sing kompetitif

4. Laporan Inspeksi Akhir dikirim menyang pelanggan kanggo direkam

5.Quality njamin luwih saka 50years

produk
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita