Fitting Kompresi Kuningan

Fitting Kompresi Kuningan

  • Kuningan compression fitting Female Thread Elbow

    Kuningan compression fitting Female Thread Elbow

    Peleburan-Analisis Spektral-Tempa-Mesin CNC-Deburrs-Inspeksi-Majelis-Kemasan-QC-pengiriman

    Workshop Smeling bisa daur ulang kabeh kethokan sing ditinggalake kanthi diproses, banjur ngasilake tembaga liwat teknologi profesional kanggo reproduksi.

    Pabrik bisa luwih ngontrol kualitas bahan mentah.

    Bengkel penempaan bisa mbentuk produk potong kanthi suhu dhuwur (650 ℃ -720 ℃).

    Pusat mesin bisa ngolah produk sing luwih tepat, lan akurasi mesin bisa kurang saka 0.02mm

    Bahan diselehake ing macem-macem warna kanggo mbedakake bahan sing beda, kalebu 59-3a, DZR lan liya-liyane.

  • Kuningan Compression Male Thread Tee

    Kuningan Compression Male Thread Tee

    Sambungan lengen kertu digunakake akeh ing panyulingan minyak, kimia, industri ringan, tekstil, pertahanan nasional, penerbangan, galangan kapal, medis, mesin lan sistem liyane.Nduweni kaluwihan sambungan sing bisa dipercaya, sealing lan pengulangan sing apik, instalasi lan pangopènan sing trep banget, efisiensi dhuwur, karya sing aman lan dipercaya, lan liya-liyane. sambungan.Sambungan pipa tembaga wis digunakake ing lapangan nganti pirang-pirang taun, lan efeke apik.Iki minangka potongan sambungan sing cocog ing pipa sinyal pneumatik.

  • Kelengkapan tembaga tipe lengan kartu

    Kelengkapan tembaga tipe lengan kartu

    Teknik: Casting

    Sambungan: Lanang wadon

    wangun: Setara / Ngurangi

    UkuranJembar: 16-63 mm

    OEM / GRATIS SAMPEL / KIRIMAN CEPAT / LAYANAN BAIK

  • Kuningan Kompresi pas Equal Tee

    Kuningan Kompresi pas Equal Tee

    Wiwit 2003. Pabrik kita minangka produsen profesional sing melu fitting kuningan.kita tansah dipercaya, profesional lan proaktif.

    We Manufaktur produk ing jaban rangkah teknologi majeng lan peralatan tliti dhuwur.Produk diteliti dening tim QC profesional sadurunge dikirim kanthi adhedhasar sertifikasi sistem mutu ISO9001: 2008

  • Kuningan komprèsi lanang wadon union fittings

    Kuningan komprèsi lanang wadon union fittings

    Fitting serikat wanita lanang cocok kanggo banyu ngombe lan ora ngombe, meter, sistem hidrolik lan pneumatik, sambungan pipa solar sing rata, lan bisa disambungake menyang pipa aluminium, pipa tembaga, pipa baja, lan pipa plastik.
    Iki sawetara fitur: Desain pas komprèsi ora mbutuhake tutuk lonceng, welding, utawa wangun liya saka preparation pipe, lan nut langsung tightened karo ring sworo seru kanggo ngunci pipeline.Perusahaan kita duwe spesialisasi ing produksi aksesoris tembaga, kanthi siklus produksi sing cendhak lan kualitas barang sing dijamin.Kita duwe ukuran saka 16-32mm, lan kita nampa OEM, adat.

  • Siku kompresi kuningan kanggo selang plastik aluminium

    Siku kompresi kuningan kanggo selang plastik aluminium

    Siku kompresi kuningan duwe sawetara kaluwihan, kayata kuningan sing kenthel, kompresi lan bledosan, spesifikasi lengkap.Fitting tembaga kita digawe saka kuningan berkualitas tinggi kanthi peralatan canggih.Perusahaan kita duwe jalur produksi pipa lan mesin cetakan injeksi plastik internasional, lan nggawe kamar uji model nasional lan sistem jaminan kualitas.Kita ngasilake luwih saka 80.000.000 fitting pipa saben taun.Kita duwe ukuran saka 16-32mm, lan kita nampa OEM, adat.

  • komprèsi kuningan padha lurus union

    komprèsi kuningan padha lurus union

    Kompresi kuningan padha karo serikat lurus duwe akeh kaluwihan, kayata panyegelan lan pengulangan sing apik, lan gampang dipasang.Bahan kuningan perlindungan lingkungan EU diadopsi, sing cocog karo standar banyu ngombe langsung.Perusahaan kita nggunakake teknologi CNC paling anyar kanggo ngasilake, saka desain, riset lan pangembangan, manufaktur dikembangake lan dirancang dening tim pangembangan profesional.Kabeh konektor wis dititi priksa lan dikirim saka pabrik kita.Kita duwe ukuran saka 16-32mm, lan kita nampa OEM, adat.

  • 90 ° kuningan union siku lanang

    90 ° kuningan union siku lanang

    Kuningan siku union lanang 90 ° dumadi saka telung bagean: awak gabungan, lengen kertu lan kacang.Nalika ferrule lan lengen nut dilebokake ing badan gabungan ing pipa baja, nalika nut diketat, sisih njaba mburi ngarep ferrule pas karo permukaan taper awak gabungan, lan bilah njero nggigit menyang pipe baja rapi roto-roto kanggo mbentuk segel efektif.Kita duwe ukuran saka 16-32mm, lan kita nampa OEM, adat.

  • Fitting kompresi kuningan kanggo pipa aluminium pex

    Fitting kompresi kuningan kanggo pipa aluminium pex

    fitting komprèsi kuningan iku bagéan sing nyambung pipelines ing sistem hydraulic utawa nginstal pipelines ing komponen hydraulic.Iki minangka istilah umum kanggo nyambungake bagean sing bisa dirakit lan dibongkar ing saluran cairan.Cara sambungan dipérang dadi benang eksternal, benang internal, flange lan cara sambungan liyane.