. China Kuningan Kompresi Male Thread Tee Pabrik lan Pabrik |Fenghe

Kuningan Compression Male Thread Tee

Katrangan singkat:

Sambungan lengen kertu digunakake akeh ing panyulingan minyak, kimia, industri ringan, tekstil, pertahanan nasional, penerbangan, galangan kapal, medis, mesin lan sistem liyane.Nduweni kaluwihan sambungan sing bisa dipercaya, sealing lan pengulangan sing apik, instalasi lan pangopènan sing trep banget, efisiensi dhuwur, karya sing aman lan dipercaya, lan liya-liyane. sambungan.Sambungan pipa tembaga wis digunakake ing lapangan nganti pirang-pirang taun, lan efeke apik.Iki minangka potongan sambungan sing cocog ing pipa sinyal pneumatik.


Detail Produk

Tag produk

Sambungan lengen kertu digunakake akeh ing panyulingan minyak, kimia, industri ringan, tekstil, pertahanan nasional, penerbangan, galangan kapal, medis, mesin lan sistem liyane.Nduweni kaluwihan sambungan sing bisa dipercaya, sealing lan pengulangan sing apik, instalasi lan pangopènan sing trep banget, efisiensi dhuwur, karya sing aman lan dipercaya, lan liya-liyane. sambungan.Sambungan pipa tembaga wis digunakake ing lapangan nganti pirang-pirang taun, lan efeke apik.Iki minangka potongan sambungan sing cocog ing pipa sinyal pneumatik.Prinsip kerja saka gabungan pipa ferrule tembaga yaiku ing ngisor push kacang, pinggir njaba ferrule tembaga ketemu karo tumindak awak gabungan lan kerucut njero kacang njaba kanggo deform ring sealing.Bantuan external mbentuk segel lumahing conical karo awak peserta lan conthong utama saka nut, lan diameteripun utama ring segel shrinks tabung tembaga amarga kontraksi radial, kang muter peran sealing, lan ing wektu sing padha éling. sealing lan fastening antarane peserta lan efek tabung tembaga.

Tee Thread Male Compression Kuningan nduweni kaluwihan ing ngisor iki:

1. Struktur prasaja, kinerja sealing dipercaya, panggunaan trep, pabrikan canggih, lan katon entheng lan ayu.

2. Ora perlu nambah gaskets, ora welding, nyimpen bahan, lan duwe kinerja apik ing Déwan bola-bali lan disassembly.

3. Wiwit gabungan iki ora bisa dilas, impact saka impurities pipa ing kinerja sistem suda.Mulane, luwih akeh digunakake ing pipa peralatan hidrolik lan pneumatik sing nggunakake lenga lan gas minangka media, lan utamané cocok kanggo acara sing ana risiko kobong, operasi dhuwur, lan kerep dirakit lan disassembly.

produk
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita