. China Kuningan Pencet fitting Equal Straight Union Manufaktur lan Pabrik |Fenghe

Kuningan Press pas Equal Straight Union

Katrangan singkat:

Sambungan kompresi minangka sambungan fleksibel, yaiku teknologi sambungan sing disegel dening cincin penyegel liwat ekstrusi antarane pipa lan pipa.Sambungan komprèsi minangka cara kanggo nyadari sambungan lan panyegelan pipa lan fitting pipa kanthi ekstrusi kadhemen.Iku nglebokake pipa karo ring sealing menyang soket saka fitting pipe, lan mekso bagean nyambungake saka soket saka njaba.Komposisi dhasar saka fitting pipe komprèsi-jinis punika pungkasan, lan fittings pipe khusus-shaped karo segel O-ring dipasang ing alur U-shaped.Biaya fitting pipe kurang, instalasi engineering prasaja, lan kacepetan construction cepet.


Detail Produk

Tag produk

Sambungan kompresi minangka sambungan fleksibel, yaiku teknologi sambungan sing disegel dening cincin penyegel liwat ekstrusi antarane pipa lan pipa.Sambungan komprèsi minangka cara kanggo nyadari sambungan lan panyegelan pipa lan fitting pipa kanthi ekstrusi kadhemen.Iku nglebokake pipa karo ring sealing menyang soket saka fitting pipe, lan mekso bagean nyambungake saka soket saka njaba.Komposisi dhasar saka fitting pipe komprèsi-jinis punika pungkasan, lan fittings pipe khusus-shaped karo segel O-ring dipasang ing alur U-shaped.Biaya fitting pipe kurang, instalasi engineering prasaja, lan kacepetan construction cepet.

Prinsip kerja fitting kompresi yaiku nglebokake tabung baja tahan karat tembok tipis menyang soket fitting kompresi, lan nggunakake alat kompresi khusus kanggo ngunci tabung stainless steel ing pas.Bagean salib saka fitting komprèsi iku heksagonal, lan tabung stainless steel Ana segel O-ring antarane fittings pipe, kang ndadekake iku duwe ciri saka anti-bocor, anti-gambar, anti-getaran lan resistance dhuwur-tekanan. .Mulane, iku konektor luwih majeng ing sistem banyu ngombé langsung, sistem banyu tunyuk, sistem dadi panas, sistem uap, sistem pipe lenga industri lan sistem pipe gas industri.Iku cocok kanggo sambungan banyu, lenga, gas lan pipelines liyane.Standar produksi: GB/T 19228.1 2011

Tekanan nominal: ≤1.6MPa

Suhu sing ditrapake: -20 ℃ ~ 110 ℃ pipa banyu stainless steel

Media sing ditrapake: lenga, banyu, gas lan media non-korosif utawa korosif liyane

Bahan produksi: stainless steel 304 316L

Piping: Φ15.88~Φ108 pipa baja las stainless steel

Sambungan ferrule pipe stainless steel: pisanan pencet joints pipe metu saka alur, lan banjur nggunakake ferrule kanggo nyambungake pipe.Ana dering karet ing antarane ferrule lan pipa, lan ferrule tetep nganggo baut.

produk
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita