. China Kuningan Press pas Female Siku Pabrik lan Pabrik |Fenghe

Kuningan Tekan pas Female Elbow

Katrangan singkat:

Karakteristik utama fitting pers kuningan kadhaptar ing ngisor iki:

1).Fitting pers kuningan digunakake kanggo: Sistem banyu Panas & Dingin lan terjemahan Gas. nyambung karo pipa pex-al-pex, pipa pex.

2) bobot entheng, trep kanggo transportasi lan nangani.

3) Kekuwatan dhuwur, kurang resistance lan insulasi swara, Ora ana pipa furring, gampang dipasang.

4) Sehat lan ora beracun, bakteri netral, cocog karo standar banyu ngombe.

5) Tahan kanggo suhu dhuwur (110) kanthi kekuatan impact apik (luwih saka 500Mpa).


Detail Produk

Tag produk

Karakteristik utama fitting pers kuningan kadhaptar ing ngisor iki:

1).Fitting pers kuningan digunakake kanggo: Sistem banyu Panas & Dingin lan terjemahan Gas. nyambung karo pipa pex-al-pex, pipa pex.

2) bobot entheng, trep kanggo transportasi lan nangani.

3) Kekuwatan dhuwur, kurang resistance lan insulasi swara, Ora ana pipa furring, gampang dipasang.

4) Sehat lan ora beracun, bakteri netral, cocog karo standar banyu ngombe.

5) Tahan kanggo suhu dhuwur (110) kanthi kekuatan impact apik (luwih saka 500Mpa).

6) Pengawetan panas sing apik.

7) Tembok njero sing alus nyuda mundhut tekanan lan nambah kacepetan aliran.

8) Badan kuningan tempa.

9) Sistem Sealing Bebas Bocor sing apik banget ing geter abot, tekanan termal sing dhuwur lan impuls sing dhuwur.

10) Tipe fitting: Tee, Siku, Couple.Union, Valve.

Sambungan kompresi pipa stainless steel: Iku teknologi sambungan pipa anyar sing populer.Ana pipa sambungan khusus lan konektor pipa khusus, lan alat khusus dibutuhake.Pipa kasebut biasane stainless steel.

Umumé, jinis komprèsi luwih stabil babagan sealing, nanging jinis komprèsi minangka produk sing bisa digunakake, mula biaya bakal luwih dhuwur.Jinis lengen kertu bisa digunakake maneh.

FAQ

Q1: Apa lapangan aplikasi?

A1: Sistem pipa banyu kadhemen lan panas, sistem pipa gas njero ruangan, sistem saluran AC solar.

Q2: Apa sing nggawe ora gampang bocor?

A2: Nalika panas nggedhekake lan kontrak kadhemen, ring sealing bakal kanthi otomatis mbalek lan segel, kang ora gampang kanggo bocor.

Q3: Apa ukuran sampeyan nggawe?

A3: Kita nggawe fitting pers kuningan saka 16-63mm.

Q4: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?iku free utawa ekstra?

A4: Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.

Q5: Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim?

A5: Ya, kita duwe tes 100% sadurunge pangiriman.

Q6: Apa packing sampeyan?

A6: Biasane kothak karton, bisa dikemas kaya sing dikarepake.

Q7: Apa kauntungan sampeyan?

A7: Bisnis jujur ​​kanthi rega kompetitif lan layanan profesional ing proses ekspor.

produk
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita