Fitting Kuningan

Fitting Kuningan

  • Kuningan Press Male Union

    Kuningan Press Male Union

    Proses pers duwe sejarah pirang-pirang dekade ing Jerman lan dikenal kanthi teknologi sing ketat lan proses sing diwasa.Wis ngganti welding tradisional lan pangolahan pipa kabel-disambungake ing ukuran gedhe, lan ngatasi bebaya didhelikake seng nembus sambungan.Saka Pentagon ing Amerika Serikat nganti Rumah Sakit Nasional Jerman, malah para pelanggan sing paling nuntut kanthi tulus wareg karo kualitas sing apik lan rasio kinerja sing apik.Sambungan penet uga minangka jinis tertutup internal.Gunakake alat pencet khusus kanggo deform fitting kanggo entuk efek sealing.Cara sambungan iki minangka cara sambungan paling maju kanggo pipa aluminium-plastik.

  • Kuningan Press pas Equal Straight Union

    Kuningan Press pas Equal Straight Union

    Sambungan kompresi minangka sambungan fleksibel, yaiku teknologi sambungan sing disegel dening cincin penyegel liwat ekstrusi antarane pipa lan pipa.Sambungan komprèsi minangka cara kanggo nyadari sambungan lan panyegelan pipa lan fitting pipa kanthi ekstrusi kadhemen.Iku nglebokake pipa karo ring sealing menyang soket saka fitting pipe, lan mekso bagean nyambungake saka soket saka njaba.Komposisi dhasar saka fitting pipe komprèsi-jinis punika pungkasan, lan fittings pipe khusus-shaped karo segel O-ring dipasang ing alur U-shaped.Biaya fitting pipe kurang, instalasi engineering prasaja, lan kacepetan construction cepet.

  • Kuningan Tekan pas Female Elbow

    Kuningan Tekan pas Female Elbow

    Karakteristik utama fitting pers kuningan kadhaptar ing ngisor iki:

    1).Fitting pers kuningan digunakake kanggo: Sistem banyu Panas & Dingin lan terjemahan Gas. nyambung karo pipa pex-al-pex, pipa pex.

    2) bobot entheng, trep kanggo transportasi lan nangani.

    3) Kekuwatan dhuwur, kurang resistance lan insulasi swara, Ora ana pipa furring, gampang dipasang.

    4) Sehat lan ora beracun, bakteri netral, cocog karo standar banyu ngombe.

    5) Tahan kanggo suhu dhuwur (110) kanthi kekuatan impact apik (luwih saka 500Mpa).

  • Kuningan ditekan lanang wadon tembaga fittings

    Kuningan ditekan lanang wadon tembaga fittings

    Teknik: Dipalsukan

    Sambungan: Lanang wadon

    wangun: Setara / Ngurangi

    UkuranJembar: 16-63 mm

    OEM / GRATIS SAMPEL / KIRIMAN CEPAT / LAYANAN BAIK

  • Kuningan padha elbows pipe fittings

    Kuningan padha elbows pipe fittings

    Prinsip kerja gabungan ferrule yaiku nglebokake ferrule menyang ferrule, nggunakake kacang ferrule kanggo ngunci, ferrule dumunung, lan pipa dipotong kanggo disegel.Nalika nyambungake karo pipa baja, ora welding dibutuhake.Iku cocok kanggo sambungan saka lenga, gas, banyu lan pipelines media liyane.
    The Kuningan witjaksono fitting pipe elbows duwe kaluwihan liyane, kayata resistance Corrosion, resistance suhu dhuwur, resistance meksa dhuwur, sealing kuwat lan ing.Kita duwe ukuran saka 16-32mm, lan kita nampa OEM, adat.

  • Kuningan tekan siku lanang kanggo sambungan pipa banyu

    Kuningan tekan siku lanang kanggo sambungan pipa banyu

    Siku tekan kuningan nduweni resistensi tarik sing kuat lan tahan geter sing kuwat.Sambungan luwih aman lan instalasi luwih trep lan cepet dipasang, nyepetake kacepetan rampung konstruksi, nyuda tenaga kerja, lan nyegah bocor.resistance kuwat kanggo impact Pethel banyu luwih banget, ekonomi lan praktis, luwih ketok Cocog kanggo bangunan dhuwur-munggah.