. China Kuningan Press Male Union Manufaktur lan Pabrik |Fenghe

Kuningan Press Male Union

Katrangan singkat:

Proses pers duwe sejarah pirang-pirang dekade ing Jerman lan dikenal kanthi teknologi sing ketat lan proses sing diwasa.Wis ngganti welding tradisional lan pangolahan pipa kabel-disambungake ing ukuran gedhe, lan ngatasi bebaya didhelikake seng nembus sambungan.Saka Pentagon ing Amerika Serikat nganti Rumah Sakit Nasional Jerman, malah para pelanggan sing paling nuntut kanthi tulus wareg karo kualitas sing apik lan rasio kinerja sing apik.Sambungan penet uga minangka jinis tertutup internal.Gunakake alat pencet khusus kanggo deform fitting kanggo entuk efek sealing.Cara sambungan iki minangka cara sambungan paling maju kanggo pipa aluminium-plastik.


Detail Produk

Tag produk

Proses pers duwe sejarah pirang-pirang dekade ing Jerman lan dikenal kanthi teknologi sing ketat lan proses sing diwasa.Wis ngganti welding tradisional lan pangolahan pipa kabel-disambungake ing ukuran gedhe, lan ngatasi bebaya didhelikake seng nembus sambungan.Saka Pentagon ing Amerika Serikat nganti Rumah Sakit Nasional Jerman, malah para pelanggan sing paling nuntut kanthi tulus wareg karo kualitas sing apik lan rasio kinerja sing apik.Sambungan penet uga minangka jinis tertutup internal.Gunakake alat pencet khusus kanggo deform fitting kanggo entuk efek sealing.Cara sambungan iki minangka cara sambungan paling maju kanggo pipa aluminium-plastik.Nduwe keandalan sambungan paling dhuwur lan tahan paling apik kanggo siklus kadhemen lan panas.Bisa entuk nul bocor ing sambungan pipa aluminium-plastik.Sajrone konstruksi, nduweni kaluwihan instalasi sing trep, sambungan sing dipercaya lan ekonomi sing cukup, sing bisa ningkatake kualitas proyek lan efisiensi produksi tenaga kerja kanthi efektif.

Brass Press Male Union nduweni karakteristik non-polusi, kekuatan dhuwur, umur dawa, tahan banyu sing kurang, biaya lengkap sing murah, panggunaan sing bisa didaur ulang, lan liya-liyane, lan nduweni prospek aplikasi sing wiyar.Utamane duwe ciri ing ngisor iki:

1. Wektu construction wis shortened banget.Sawise pipa dilebokake menyang fitting pipa, pencet nganggo alat pencet khusus, lan sambungan bisa rampung kanthi cepet.Ora perlu kanggo karya threading rumit sak sambungan Utas, lan ora perlu kanggo operasi pra-Processing lan kirim-Processing sak welding, lan biaya sakabèhé saka construction pipo wis suda banget.

2. Ora ana teknisi trampil sing dibutuhake.Sambungan Utas utawa welding mbutuhake buruh technical trampil, nalika sambungan penet nggunakake alat pers khusus.Anggere sampeyan mbayar manungsa waé kanggo construction penting, sapa bisa operate lan kualitas construction bisa dijamin.

3. Ora ana sumber geni sing digunakake.Ora ana sumber geni sing digunakake ing situs konstruksi pipa, lan safety konstruksi saya tambah apik.

4. Konstruksi sing resik.Ana ora perlu kanggo nglereni adi utawa aksesoris liyane kanggo sambungan Utas, lan ora macem-macem fluxes kanggo sambungan welding, supaya ana ora perlu kanggo nimbang macem-macem efek saka aditif iki.

produk
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita