. China Kuningan dipencet lanang wadon tembaga fittings Pabrik lan Pabrik |Fenghe

Kuningan ditekan lanang wadon tembaga fittings

Katrangan singkat:

Teknik: Dipalsukan

Sambungan: Lanang wadon

wangun: Setara / Ngurangi

UkuranJembar: 16-63 mm

OEM / GRATIS SAMPEL / KIRIMAN CEPAT / LAYANAN BAIK


Detail Produk

Tag produk

IMG_4510

Uni wadon

IMG_4569

Uni lanang

IMG_4587

Tee lanang Setara

IMG_4619

Setara Siku

Prinsip kerja gabungan ferrule yaiku nglebokake ferrule menyang ferrule, nggunakake kacang ferrule kanggo ngunci, ferrule dumunung, lan pipa dipotong kanggo disegel.Nalika ora nyambungake karo sing dibutuhake.cocok kanggo sambungan saka lenga, gas, banyu lan pipelines media liyane.The Kuningan witjaksono fitting pipe elbows duwe kaluwihan liyane, kayata resistance Corrosion, resistance suhu dhuwur, resistance meksa dhuwur, ukuran segara kuwat.-32mm, lan kita nampa OEM, adat.
Siku tekan kuningan nduweni resistensi tarik sing kuat lan tahan geter sing kuwat.Sambungan luwih aman lan instalasi luwih trep lan cepet kanggo nginstal, nyepetake construction, daya, lan resistance, kacepetan kanggo manungsa, Nyegah, daya, lan impact resistance luwih banget, ekonomi lan praktis, luwih ketok Cocog kanggo dhuwur- bangunan munggah.
Fitting pipa digawe saka 59-1 batang kuningan sawise ditempa lan dibentuk, banjur diproses kanthi apik.Penampilan apik lan sealing apik.Ferrule digawe saka stainless steel 304 berkualitas tinggi.
Fitting kompresi dipasang ing njero.Piranti komprèsi khusus digunakake kanggo deform lengen baja stainless saka fitting pipe kanggo entuk efek sealing.
Nguatake segel, ora gampang tuwa
Ngadopsi struktur segel o-ring pindho
Sawise sambungan, rong segel dibentuk.Nalika ekspansi termal lan kontraksi kadhemen, dering sealing bakal mbalek kanthi otomatis lan segel kanggo njamin segel
alur ring Serrated kanggo ngiyataken segel
Inti diwenehake karo telung bagean alur ring sawtooth kanggo mbentuk struktur segel labyrinth telung tahap kanggo nambah efek sealing.
Gampang kanggo nginstal, ditrapake kanggo macem-macem skenario
Potongan clamping nggunakake lengen cincin berdinding tipis stainless steel, kanthi bantuan tang clamping, pipa lan o-ring ing kontak lengkap tanpa celah.

IMG_4530

Siku lungguh wadon

IMG_4559

Siku wadon

IMG_4574

Uni Lurus

IMG_4638

Ngurangi Tee

produk
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita