. China Card lengan jinis fitting tembaga Pabrik lan Pabrik |Fenghe

Kelengkapan tembaga tipe lengan kartu

Katrangan singkat:

Teknik: Casting

Sambungan: Lanang wadon

wangun: Setara / Ngurangi

UkuranJembar: 16-63 mm

OEM / GRATIS SAMPEL / KIRIMAN CEPAT / LAYANAN BAIK


Detail Produk

Tag produk

2

Soket sing padha

IMG_4437

Uni Lurus Wanita

IMG_4504

Kaos Benang Pria

IMG_4476

Siku lungguh wadon

Seri tabung gabungan tembaga kita ditondoi minangka penempaan tembaga olahan, kandel lan kenthel, kuat lan awet.Kajaba iku, kualitas uga dijamin saka aspek ing ngisor iki: 1. bahan baku kualitas dhuwur.H58 tembaga olahan, nglukis lan nyandhang-tahan;2. kesehatan lan safety.tahan korosi lan ora gampang bledosan, umur layanan dawa;3. gampang kanggo nginstal.Desain antarmuka soket kertu ora mbutuhake alat profesional, instalasi trep;4. desain tliti standar nasional, kualitas tliti forging;5. sambungan dipercaya;6. ora gampang bocor;7. ijo sehat.Produk kita diverifikasi kanthi sertifikasi resmi kalebu sertifikasi CE Uni Eropa.Keamanan lan linuwih uga diverifikasi dening Departemen Kesehatan Zhejiang.O-ring pindho uga struktur segel ring sealing pindho lapisan diadopsi, lan dering sealing pindho lapisan ora gampang bocor.Dering sealing bakal kanthi otomatis mbalek maneh kanggo segel kanggo mesthekake sealing.Perusahaan kita duwe jalur produksi pipa lan mesin cetakan injeksi plastik internasional, lan nggawe kamar uji model nasional lan sistem jaminan kualitas.Informasi rinci liyane kapacak ing ngisor iki:
Jeneng merek: EJIA
Materi utama: 58 kuningan
Spesifikasi utama:16-63 mm
Lingkup aplikasi:sistem pipa banyu adhem lan panas, sistem pipa gas njero ruangan, sistem pipa AC solar.
OEM / Custom Ditampa SAMPEL GRATIS
PENGIRIMAN CEPAT LAYANAN BAIK
Pandhuan kustomisasi:1. Konsultasi siji-kanggo-siji kanggo pangerten sing jero babagan kabutuhan, bisa menehi solusi sing disesuaikan kanggo pelanggan kanthi kabutuhan tartamtu (kualitas khusus dibutuhake) 2. Kirim bahan lan mriksa pelanggan kanggo nyedhiyakake spesifikasi, jumlah lan warna Logo sing dibutuhake lan liyane. informasi, kita bakal ngetung lan Kutipan 3. Mlebu kontrak lan mbayar simpenan kanggo produksi.Pelanggan mbayar simpenan 30% luwih dhisik, pabrik ngatur produksi khusus, lan ngrampungake tugas ing tanggal pangiriman sing ditemtokake.4. Pembayaran imbangan dibayar kanggo logistik lan distribusi.

IMG_4462

Siku wadon

22

Uni lanang

222

Konektor Extension

produk
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita