. China Cina Pabrik pex pipa aluminium-plastik Pabrik lan Pabrik |Fenghe

Pabrik Cina pex pipa aluminium-plastik

Katrangan singkat:

1. Pipa aluminium-plastik kanthi kualitas apik uga apik banget babagan rincian cilik.Kode semprotan ing lumahing banget simetris lan tliti, lan ora bakal ana cacat ketok, lan joints antarane lapisan plastik lan lapisan aluminium relatif cedhak.

2. Amarga saka materi lapisan aluminium nang, pipe aluminium-plastik wis resistance tabrakan apik.Ing kahanan sing diidinake dening sudagar Supaya bisa eksprimen!

3. Deleng tampilan pipa aluminium-plastik, manawa logo merek dagang lan informasi liyane dicithak kanthi jelas, manawa informasi pipa ditandhani, manufaktur sing dipercaya bakal nyithak kabeh informasi!


Detail Produk

Tag produk

IMG_4569
IMG_4569
IMG_4569
IMG_4569

Nambahake lapisan pipa aluminium-plastik menyang permukaan pipa plastik, sing utamane gumantung saka plastisitas bahan aluminium sing apik.Supaya luwih njaga lapisan aluminium, lapisan PE ditambahake menyang lapisan lumahing, lan ana uga lapisan iketan antarane lapisan PE lan lapisan aluminium, kang umume digunakake limang lapisan struktur aluminium-plastik pipe ing pasar, nanging amarga owah-owahan sosial Pipa aluminium-plastik uga wis nganyari, lan lumahing utama wis nganyari kanggo materi PPR, kang ora mung kurang-karbon, lingkungan loropaken, anti-tuwa, lan wis umur layanan dawa, nanging uga bisa langsung dilebur, ngirit wektu lan gaweyan, lan kanthi komprehensif nggabungake kaluwihan loro kasebut!Ing kahanan normal, pipa banyu panas bisa digunakake ing lapangan banyu adhem;banyu kadhemen pipo aluminium-plastik ora bisa digunakake ing suhu dhuwur kothak banyu panas.Ing pasar pemanasan ing wilayah kidul, akeh master ora ngerti.Ing pirang-pirang kasus, pipa pemanasan suhu ultra-kurang digunakake ing radiator suhu dhuwur.Kahanan iki mengaruhi urip layanan pipa, sing mbebayani banget.Milih pipa aluminium-plastik uga minangka tugas teknis sing ora gampang.Sampeyan kudu ngati-ati kanthi ati-ati lan duwe pangerten sing cukup babagan produk kasebut.

1. Pipa aluminium-plastik kanthi kualitas apik uga apik banget babagan rincian cilik.Kode semprotan ing lumahing banget simetris lan tliti, lan ora bakal ana cacat ketok, lan joints antarane lapisan plastik lan lapisan aluminium relatif cedhak.

2. Amarga saka materi lapisan aluminium nang, pipe aluminium-plastik wis resistance tabrakan apik.Ing kahanan sing diidinake dening sudagar Supaya bisa eksprimen!

3. Deleng tampilan pipa aluminium-plastik, manawa logo merek dagang lan informasi liyane dicithak kanthi jelas, manawa informasi pipa ditandhani, manufaktur sing dipercaya bakal nyithak kabeh informasi!

produk
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita