Hubungi Kita

Zhejiang Universal Fenghe Plastic Industry Co., Ltd.

alamat

(Desa 6 Asli) Komunitas Niugao, Kutha Diankou, Zhuji, Shaoxing, Zhejiang, China

Telpon

Sales: +86-18857580362

Dhukungan: + 86-18858517752

Eva: + 86-18857580362

jam

Senin-Jumuah: 24 jam

Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita