Pipa Gas Kab

Pipa Gas Kab

  • Pipa omah komposit gas strip kuning

    Pipa omah komposit gas strip kuning

    Pipa gas PE nduweni karakteristik instalasi sing gampang, sambungan sing dipercaya, tahan korosi, ora ana blokir gas, keluwesan sing apik, umur layanan sing dawa, lan bisa ditekuk kanthi sewenang-wenang tanpa deformasi lan pemblokiran gas.Materi lapisan protèktif alus lumahing luwih aman, luwih gampang kanggo ngresiki, lan ayu.Urip layanan saka selang logam Utas stainless steel punika 8 taun.

  • Pe pipa gas omah fleksibel tekanan dhuwur

    Pe pipa gas omah fleksibel tekanan dhuwur

    Pipa gas PE utamané dipigunakaké kanggo ngangkut gas alam, gas cair, sistem pipa gas batubara.Bakal rampung ngatasi korosi pipa baja lan pipa wesi lan masalah bocor bebarengan, saéngga njamin operasi sing aman saka sistem jaringan pipa gas.Bahan PE sing dipilih kanggo pipa gas PE minangka bahan inert sing bisa nahan erosi saka macem-macem media kimia.Tembok pipa nduweni koefisien gesekan sing kurang, resistensi aliran cilik, lan kapasitas pangiriman sing kuwat.Iku nganggo sambungan fusi panas listrik, lan kekuatan antarmuka luwih dhuwur tinimbang awak pipa, lan kateguhan dhuwur PE fraktur extension Tingkat dawa umume ngluwihi 500%.Pipa gas PE nduweni kinerja seismik sing apik, tahan kanggo pertumbuhan retak alon (SCG), pertumbuhan retak kanthi cepet (RCP), keluwesan lan tahan gores.

  • Pipa gas komposit aluminium fleksibel Pex

    Pipa gas komposit aluminium fleksibel Pex

    Pipa gas komposit kalebu gabungan pipa sing kasusun saka awak pipa lan lengen baja sing dipasang ing salah siji ujung awak pipa, awak pipa duwe bolongan ventilasi, lan mburi awak pipa dibentuk kanthi alur gabungan annular. kanggo selipan selang, ambane sumbu saka alur peserta annular luwih saka dawa lengen baja, bagean saka lumahing utama alur peserta annular punika lumahing tapered, lan mburi utama saka lumahing tapered punika. disambungake menyang A langkah kawangun jejer kanggo bagean liyane saka lumahing utama saka alur kopling annular.Struktur iki ngindari kedadean sing selang dilebokake banget rumiyin menyang peserta pipe nalika peserta pipe dicocogaké karo selang, kang nimbulaké mburi peserta pipe bakal deformed, kang ono gunane kanggo aliran gas lan wis safety dhuwur.Persimpangan antarane permukaan njaba lan permukaan njero alur gabungan annular nggunakake transisi busur bunder kanggo nyegah konsentrasi stres.

  • Pipa plastik murah kualitas gas alam

    Pipa plastik murah kualitas gas alam

    Sambungan antarane bellows pipe plastik gas alam kanggo gas lan peserta cepet-release biasane disegel dening pasuryan mburi, mesthi, ana uga plug-in sambungan karo asu laut sisih, kang èfèktif bisa supaya bocor disebabake lack of thread. panyegelan.Amarga elastisitas sing apik lan gampang mlengkung, gampang ditekuk nalika instalasi.Ing proses kasebut, sikut lan sendi bisa dikurangi.Dibandhingake karo instalasi galvanis tradisional, kemungkinan bocor bakal suda banget.

  • Pabrik Cina grosir pipa poli fleksibel omah

    Pabrik Cina grosir pipa poli fleksibel omah

    Kita duwe 5 jalur produksi pipa komposit plastik aluminium.Produksi massal profesional njamin kapasitas pasokan lan kualitas produk sing stabil.Kita duwe ukuran saka 16-32mm, lan kita nampa OEM, adat.

  • Pipa gas pawon multi-lapisan kanggo gas alam

    Pipa gas pawon multi-lapisan kanggo gas alam

    Tahan korosi, poliethelin minangka bahan inert.Kajaba sawetara oksidan kuwat, bisa tahan erosi saka macem-macem media kimia, tanpa karat elektrokimia, lan ora mbutuhake lapisan anticorrosive.

  • Pipa gas perumahan fleksibel aluminium

    Pipa gas perumahan fleksibel aluminium

    Pipa gas omah kita dumadi saka telung lapisan.Lapisan medium aluminium dipasang ing antarane rong lapisan poliethelin kanggo nyegah oksigen lan geni ora mlebu ing pipa.

  • Pipa gas Utas kualitas dhuwur lan tekanan

    Pipa gas Utas kualitas dhuwur lan tekanan

    Pipa gas Utas kita kasusun saka telung lapisan.Lapisan medium aluminium dipasang ing antarane rong lapisan poliethelin kanggo nyegah oksigen lan geni ora mlebu ing pipa.Kita duwe ukuran saka 16-32mm, lan kita nampa OEM, adat.

  • pipa gas kanggo pawon

    pipa gas kanggo pawon

    Pipa gas kanggo pawon yaiku pipa pangiriman gas generasi anyar.Iku pipa extruded digawe saka poliethelin minangka bahan baku utama.Dibandhingake karo pipo logam tradisional, wis resistance karat;bobot entheng lan Kapadhetan Mung 1/8 saka baja;umur layanan dawa, nganti 50 taun;kekuatan dhuwur, kateguhan apik, bisa tahan owah-owahan stratum tanpa bejat;construction prasaja lan kaluwihan liyane, iku produk anyar kanggo nganyarke pipelines gas.Kita duwe ukuran saka 16-32mm, lan kita nampa OEM, adat.

  • Pipa ulir gas fleksibel warna kuning pex

    Pipa ulir gas fleksibel warna kuning pex

    Pipa gas fleksibel minangka pipa khusus kanggo ngirim gas sing bisa dibakar.Iku jenis selang pipa gas logam kanggo ngganti selang karet sworo seru tradisional, kang bisa ngatasi masalah gampang tiba mati, gampang tuwa, cokotan serangga gampang lan urip layanan singkat saka pipe karet.Pipa gas fleksibel nduweni karakteristik instalasi sing gampang, sambungan sing bisa dipercaya, tahan korosi, ora ana pamblokiran gas, keluwesan sing apik, umur layanan sing dawa, lan bisa ditekuk kanthi sewenang-wenang tanpa deformasi lan pemblokiran gas.Materi lapisan protèktif alus lumahing luwih aman, luwih gampang kanggo ngresiki, lan ayu.Urip layanan saka selang logam Utas stainless steel punika 8 taun.Kita duwe ukuran saka 16-32mm, lan kita nampa OEM, adat.

  • Pipa gas pex al pex benang kualitas apik

    Pipa gas pex al pex benang kualitas apik

    resistance karat.Polyethylene minangka bahan inert.Kajaba sawetara oksidan kuwat, bisa tahan erosi saka macem-macem media kimia, tanpa karat elektrokimia, lan ora mbutuhake lapisan anti-karat.

  • Pipa gas alam poli pex fleksibel rumah murah

    Pipa gas alam poli pex fleksibel rumah murah

    Pipa plastik sing bisa ditekuk kita kasusun saka telung lapisan.Lapisan medium aluminium dipasang ing antarane rong lapisan poliethelin kanggo nyegah oksigen lan geni ora mlebu ing pipa.
    Pipa iki bisa ditekuk, nyuda kabutuhan sendi lan nggampangake instalasi.