. China Pipa pemanasan Pe-rt tahan suhu dhuwur Pabrik lan Pabrik |Fenghe

Pipa pemanasan Pe-rt tahan suhu dhuwur

Katrangan singkat:

(1) Sadurunge mbikak pipa pemanasan lantai, perlu nggawe desain sing apik, ndeleng jumlah pipa njero ruangan, lan duwe pitungan.Jumlah saben aspek kudu dirancang ing advance.Sampeyan uga trep banget kanggo ngetung lan ngrancang diagram pipa miturut area njero ruangan.Mengko, konstruksi bisa ditindakake miturut gambar.

(2) Miturut posisi sing ditemtokake lan dhuwur sing ditandhani ing omah, manifold kudu rata lan dipasang kanthi kuat ing tembok, lan tetep nganggo bolt ekspansi.Kanggo nyegah mundhut panas, perlu kanggo nutupi pipa saka manifold menyang kamar instalasi kanthi jaket insulasi khusus.


Detail Produk

Tag produk

Carane lay pipa pemanasan lantai:

(1) Sadurunge mbikak pipa pemanasan lantai, perlu nggawe desain sing apik, ndeleng jumlah pipa njero ruangan, lan duwe pitungan.Jumlah saben aspek kudu dirancang ing advance.Sampeyan uga trep banget kanggo ngetung lan ngrancang diagram pipa miturut area njero ruangan.Mengko, konstruksi bisa ditindakake miturut gambar.

(2) Miturut posisi sing ditemtokake lan dhuwur sing ditandhani ing omah, manifold kudu rata lan dipasang kanthi kuat ing tembok, lan tetep nganggo bolt ekspansi.Kanggo nyegah mundhut panas, perlu kanggo nutupi pipa saka manifold menyang kamar instalasi kanthi jaket insulasi khusus.

(3) Sadurunge miwiti nyebarake pemanasan lantai, nyapu bledug ing lantai omah.Yen ana benjolan utawa lebu ing lemah, ngresiki kanggo mesthekake yen lemah rata.Banjur, sampeyan kudu nindakake inspeksi lapangan ing kabeh omah kanggo mesthekake Lokasi instalasi boiler tembok lan manifold.

(4) Gunakake pipa banyu panas minangka pipa banyu utama saka pemanasan lantai, lan garis kontrol suhu dikubur ing panggonan manifold, lan sawetara garis kontrol suhu sing gegandhengan uga diselehake kanggo nggampangake sambungan.Instalasi kudu lurus lan rapi.

(5) Ing tikungan, pipa pemanas lantai kudu dilindhungi.Sawise kabeh, pipa relatif hard.Senajan iku pipa coiled, derajat mlengkung isih winates.Sampeyan perlu kanggo nglindhungi bend saka pipa pemanasan lantai nalika mbikak.

2. Apa sing kudu ditindakake yen pipa pemanas lantai bocor:

(1) Pisanan, mateni tutup pemanas, banjur mateni katup pipa ing area bocor banyu, bukak tutup exhaust, lan exhaust gas exhaust.

(2) Sabanjure, nindakake tes tekanan kanggo nemtokake ngendi bocor.

(3) Pungkasan, takon personel pangopènan profesional kanggo mbukak lantai kanggo pangopènan.Yen sampeyan ora ngerti tes tekanan, sampeyan bisa takon perusahaan pemanas lantai kanggo ndeteksi bocor.

(4) Nyatane, nginstal pemanasan lantai dudu karya sementara.Sawise telung utawa limang taun panggunaan, kudu di resiki lan dioksidasi, supaya kebocoran banyu ora gampang kedadeyan, lan efek pemanasan bisa ditingkatake.Lan yen sistem pemanasan lantai ora di resiki kanggo dangu, bakal ngurangi umur layanan, supaya sampeyan kudu ajeg takon perusahaan reresik profesional kanggo ngresiki.

produk
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita