. China Hot sale metrik pex pipa aluminium-plastik Pabrik lan Pabrik |Fenghe

Hot sale metrik pex pipa aluminium-plastik

Katrangan singkat:

Kinerja kebersihan sing luar biasa: Lapisan njero lan njaba pipa aluminium-plastik digawe saka bahan poliethelin khusus, sing resik lan ora beracun.Sing paling penting yaiku lapisan tengah tabung aluminium-plastik yaiku aluminium, sing ora mung bisa mblokir cahya, nanging uga mblokir oksigen.Kaya sing wis dingerteni, lingkungan mikroorganisme sing ora sehat kudu cahya lan oksigen.Lapisan aluminium tengah tabung aluminium-plastik nyegah breeding mikroorganisme lan ganggang, sing ora bisa tekan tabung plastik kabeh.Tabung kabeh plastik ora mung ditambahake kanthi jumlah antioksidan sing akeh kanggo nyegah degradasi materi, nanging uga diekstrak menyang banyu sing ditahan ing pipa, sing bisa nyebabake polusi banyu, lan amarga tabung plastik kabeh ora ngemot cahya. - lan bahan pamblokiran oksigen, gampang banget kanggo tuwuh mikroorganisme.Iki nyebabake polusi sekunder kualitas banyu.


Detail Produk

Tag produk

Pipa aluminium-plastik utamane duwe telung kaluwihan:

1. Kinerja kebersihan sing luar biasa: Lapisan njero lan njaba pipa aluminium-plastik digawe saka bahan poliethelin khusus, sing resik lan ora beracun.Sing paling penting yaiku lapisan tengah tabung aluminium-plastik yaiku aluminium, sing ora mung bisa mblokir cahya, nanging uga mblokir oksigen.Kaya sing wis dingerteni, lingkungan mikroorganisme sing ora sehat kudu cahya lan oksigen.Lapisan aluminium tengah tabung aluminium-plastik nyegah breeding mikroorganisme lan ganggang, sing ora bisa tekan tabung plastik kabeh.Tabung kabeh plastik ora mung ditambahake kanthi jumlah antioksidan sing akeh kanggo nyegah degradasi materi, nanging uga diekstrak menyang banyu sing ditahan ing pipa, sing bisa nyebabake polusi banyu, lan amarga tabung plastik kabeh ora ngemot cahya. - lan bahan pamblokiran oksigen, gampang banget kanggo tuwuh mikroorganisme.Iki nyebabake polusi sekunder kualitas banyu.

2. Resistance suhu dhuwur lan kurang apik banget: suhu panggunaan jangka panjang yaiku 95 derajat (50 taun, 1MPa), suhu panggunaan maksimal yaiku 110 derajat, lan koefisien ekspansi termal pipa aluminium-plastik cilik.Iku padha karo koefisien expansion termal saka aluminium, mung siji-enem saka tabung plastik lengkap.Nalika ngalami owah-owahan suhu, jumlah deformasi cilik, lan pipa aluminium-plastik minangka gulungan fleksibel.Pipa kasebut dhewe bisa nyerep jumlah deformasi tartamtu tanpa nyebabake ekspansi termal lan deformasi sistem pipa.Resistance suhu dhuwur lan kurang kabeh pipa plastik relatif miskin.

3. Urip layanan dawa: plastik PE digunakake ing pipe komposit aluminium-plastik, struktur chain molekul (-CH2-CH2-) punika relatif stabil antarane plastik, lan wiwit lapisan aluminium tengah pipe aluminium-plastik isolasi utama lan lapisan njaba, lapisan njaba plastik diijini ditambahake A stabilizer sing bisa nolak tuwa cahya lan oksigen tanpa mengaruhi sanitasi lapisan utama ing kontak karo banyu, mangkono nambah kinerja anti-tuwa.

produk
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita