. China laying underfloor dadi panas pipo Pabrik lan Pabrik |Fenghe

nglebokake pipa pemanas ing ngisor lantai

Katrangan singkat:

Lapisan njero lan njaba pipa pemanasan underfloor digawe saka bahan poliethelin khusus, lan poliethelin minangka plastik sing ora beracun, ora ana ambune kanthi resistensi dampak sing apik, tahan korosi, lan tahan cuaca, lan bisa digunakake luwih saka 50 taun.Alloy aluminium dilas longitudinal ing lapisan tengah pipa aluminium-plastik ndadekake pipa kasebut nduweni kekuatan compressive saka logam, lan resistensi impact ndadekake pipa gampang ditekuk lan ora mbalek maneh.Bisa 100% diisolasi saka penetrasi gas, lan pipa kasebut nduweni kaluwihan saka pipa logam lan plastik.Kita duwe ukuran saka 16-32mm, lan kita nampa OEM, adat.


Detail Produk

Tag produk

Lapisan njero lan njaba pipa pemanasan underfloor digawe saka bahan poliethelin khusus, lan poliethelin minangka plastik sing ora beracun, ora ana ambune kanthi resistensi dampak sing apik, tahan korosi, lan tahan cuaca, lan bisa digunakake luwih saka 50 taun.Alloy aluminium dilas longitudinal ing lapisan tengah pipa aluminium-plastik ndadekake pipa kasebut nduweni kekuatan compressive saka logam, lan resistensi impact ndadekake pipa gampang ditekuk lan ora mbalek maneh.Bisa 100% diisolasi saka penetrasi gas, lan pipa kasebut nduweni kaluwihan saka pipa logam lan plastik.Kita duwe ukuran saka 16-32mm, lan kita nampa OEM, adat.

produk
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita