. China Gas alam kualitas dhuwur pipa plastik murah Pabrik lan Pabrik |Fenghe

Pipa plastik murah kualitas gas alam

Katrangan singkat:

Sambungan antarane bellows pipe plastik gas alam kanggo gas lan peserta cepet-release biasane disegel dening pasuryan mburi, mesthi, ana uga plug-in sambungan karo asu laut sisih, kang èfèktif bisa supaya bocor disebabake lack of thread. panyegelan.Amarga elastisitas sing apik lan gampang mlengkung, gampang ditekuk nalika instalasi.Ing proses kasebut, sikut lan sendi bisa dikurangi.Dibandhingake karo instalasi galvanis tradisional, kemungkinan bocor bakal suda banget.


Detail Produk

Tag produk

1. Aman lan dipercaya
Sambungan antarane bellows pipe plastik gas alam kanggo gas lan peserta cepet-release biasane disegel dening pasuryan mburi, mesthi, ana uga plug-in sambungan karo asu laut sisih, kang èfèktif bisa supaya bocor disebabake lack of thread. panyegelan.Amarga elastisitas sing apik lan gampang mlengkung, gampang ditekuk nalika instalasi.Ing proses kasebut, sikut lan sendi bisa dikurangi.Dibandhingake karo instalasi galvanis tradisional, kemungkinan bocor bakal suda banget.

2. Cepet-pas joints duwe kekuatan apik lan desain adil
Materi kasebut yaiku kuningan utawa 304 stainless steel, lan sambungan ora gampang retak utawa deform, lan ora gampang corroded.Ing desain, sambungan karo selang adopts sealing mburi, kang nemen nambah linuwih saka segel.Sawetara bahan gasket nggunakake PTFE, uripe bisa konsisten karo awak pipa, sing bisa nyuda jumlah pangopènan utawa panggantos.

3. Instalasi prasaja lan cepet
Mung rong alat khusus sing dibutuhake ing proses operasi, sing bisa ditekuk kanthi tangan, lan ora ana sendi ing tembok utawa ing tengah lapisan hiasan nalika dikubur, sing nyuda resiko bocor.Kita duwe ukuran saka 16-32mm, lan kita nampa OEM, adat.

produk
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita