Kabar

  • Yen Pemanasan Lantai Bocor, Apa Pipa Diganti utawa Didandani?

    Yen Pemanasan Lantai Bocor, Apa Pipa Diganti utawa Didandani?

    Kita ngerti manawa sistem pipa ing omah penting banget.Yen ana masalah kayata kebocoran banyu, ora mung urip omah dhewe, nanging uga bisa nyebabake tetanggan.Dadi, apa kebocoran pemanasan lantai kudu diganti utawa didandani?Kaping pirang-pirang, pemanasan lantai ing omah ...
    Waca liyane
  • Kawruh Deteksi Bocor Pemanasan Lantai

    Kawruh Deteksi Bocor Pemanasan Lantai

    Umume sistem pemanasan lantai dikubur ing lemah.Sawise banyu bocor, bakal luwih angel kanggo ndandani.Dina iki, aku bakal nuduhake sawetara kawruh umum babagan deteksi bocor banyu ing pemanasan lantai, ngarep-arep bisa mbantu sampeyan supaya ora ana risiko bocor banyu ing pemanasan lantai.Pemanasan lantai bocor ...
    Waca liyane
  • Apa Pipa Aluminium-plastik Bisa Panas Leleh?

    Apa Pipa Aluminium-plastik Bisa Panas Leleh?

    Kita ngerti manawa nalika dipasang pipa sing beda, fitting pipa sing beda lan cara sambungan sing beda kudu digunakake.Contone, pipa ppr kudu nggunakake pipa ppr, sing disambungake kanthi leleh panas.Pipa aluminium-plastik umume disambungake karo benang, lan fitting pipa yaiku ...
    Waca liyane
  • Apa Kaluwihan Milih Pipa Ppr?

    Pipa PPR minangka bahan pipa sing paling umum ing pasar dandan omah.Wis dikembangake kanthi apik ing taun-taun pungkasan lan disenengi kabeh wong.Minangka pipa pangayoman lingkungan ijo, apa kaluwihan pipa banyu ppr?Pipa PPR minangka jinis pipa bahan polimer, diarani rando ...
    Waca liyane
  • Apa Keuntungan Milih Pipa Ppr?

    Pipa PPR minangka bahan pipa sing paling umum ing pasar dandan omah.Wis dikembangake kanthi apik ing taun-taun pungkasan lan disenengi kabeh wong.Minangka pipa pangayoman lingkungan ijo, apa kaluwihan pipa banyu ppr?Pipa PPR minangka jinis pipa bahan polimer, diarani rando ...
    Waca liyane
  • Napa Werna Pipa Ppr Beda?

    Ana pirang-pirang warna pipa ppr ing pasar, kenapa warnane beda?Apa warna pipa sing beda bakal mengaruhi kualitas banyu?Saiki, warna umum pipa ppr ing pasar yaiku putih, abu-abu, lan malah biru, oranye, kuning, lan liya-liyane. Faktor kunci kanggo warna pipa sing beda yaiku additi ...
    Waca liyane
  • Cara Pilih Ppr Single-layer Utawa Double-layer Pipe

    Cara Pilih Ppr Single-layer Utawa Double-layer Pipe

    Pipa banyu banget menowo kanggo kita lan Sejatine digunakake saben dina.Nanging sawetara wong ngerti prabédan antarane macem-macem pipo ppr, supaya sing luwih apik kanggo ppr siji-lapisan lan pipo pindho-lapisan, lan carane milih?Struktur pipa ppr pindho lapisan umume kombinasi saka ppr wat ...
    Waca liyane
  • Apa Kelas Pipa Ppr Ing Dandan Omah?Seri kang?

    Apa Kelas Pipa Ppr Ing Dandan Omah?Seri kang?

    Apa seri lan gelar pipa ppr sing diklasifikasikake?Nalika mripat wuda ora bisa mbedakake, iku bisa biji dening kode semprotan ing pipe ppr.Kaping pisanan, pipa ppr dipérang dadi rong kategori, siji yaiku pipa banyu panas lan liyane yaiku pipa banyu adhem.Pipa banyu panas umume ditandhani ...
    Waca liyane
  • Kenapa Pipa Ppr Sering Bocor?

    Kenapa Pipa Ppr Sering Bocor?

    Ing proses nggunakake pipa ppr, bocor banyu asring ditemoni.Apa sebabe?Pipa ppr nduweni resistensi oksidasi sing kurang ing negara sing mbukak.Pipa ppr diprodhuksi dening sawetara manufaktur ora ketemu standar nasional.Tembok njero pipa tipis, transmisi cahya ...
    Waca liyane
  • Bocor Pipa Ppr Kudu Diganti Utawa Didandani

    Bocor Pipa Ppr Kudu Diganti Utawa Didandani

    Ing urip, kita kerep nemoni kahanan bocor ing omah, luwih-luwih yen omah luwih tuwa, luwih gampang bocor.Kebocoran pipa ora mung ndadekke ora nyaman kanggo uripe dhewe, nanging uga nduwe pengaruh gedhe marang tanggane.Sawise kebocoran pipa, kita m ...
    Waca liyane
  • Ketentuan Apa sing Perlu Ditemoni Nalika Nyimpen Pipa Ppr Ing Situs Konstruksi?

    Ketentuan Apa sing Perlu Ditemoni Nalika Nyimpen Pipa Ppr Ing Situs Konstruksi?

    Sawetara proyek teknik biasane dituku kanthi batch nalika tuku pipa lan fitting ppr.Dina iki, aku bakal nuduhake sampeyan kahanan apa sing kudu ditindakake kanggo nyimpen pipa ppr ing situs konstruksi.1.Panyimpenan kudu gedhe.Nalika nyimpen pipa ppr lan fitting ing konstruksi ...
    Waca liyane
  • Apa Masalah Nalika Banyu Panas Lan Dingin Sedhela Nalika Adus?

    Apa Masalah Nalika Banyu Panas Lan Dingin Sedhela Nalika Adus?

    Nalika adus, banyu adhem lan panas sedhela, mula golek masalah saka pipa!Salah sawijining pelanggan nyebataken bilih ing griyanipun kanca asring nemoni banyu panas lan adhem nalika adus ing omah.Aku kepingin weruh yen kanca liyane wis nemoni kahanan iki?Kita konsultasi karo ...
    Waca liyane