Apa Pipa Aluminium-plastik Bisa Panas Leleh?

Kita ngerti manawa nalika dipasang pipa sing beda, fitting pipa sing beda lan cara sambungan sing beda kudu digunakake.Contone, pipa ppr kudu nggunakake pipa ppr, sing disambungake kanthi leleh panas.Pipa aluminium-plastik umume disambungake karo benang, lan fitting pipa kalebu jinis kompresi lan jinis lengen.Dadi, bisa pipa aluminium-plastik dadi panas?

Kaya kasebut ing ndhuwur, pipa aluminium-plastik sing kudu diulir diarani pipa komposit aluminium-plastik.Lapisan njero lan njaba yaiku poliethelin, lapisan tengah yaiku lapisan aluminium.Kualitas produk stabil, titik salib-nyambung disebarake kanthi rata, lan kualitas sesuai karo standar internasional.Macem-macem cara sambungan kayata jinis ferrule, jinis kompresi lan jinis geser bisa diadopsi.Jinis ferrule ora mbutuhake alat khusus lan gampang digawe.Jinis ferrule nduweni macem-macem aplikasi.Dibandhingake karo fitting pipa sadurunge, jinis slip-on luwih kompak lan sambungan luwih dipercaya.Amarga kekhususan materi sing digunakake, pipa komposit aluminium-plastik ora bisa nggunakake sambungan leleh panas.

Nanging ing pipa ppr kita, ana jinis pipa sing diarani pipa ppr aluminium-plastik, lan uga disebut ppr aluminium-plastik.Iku struktur limang lapisan, tengah iku lapisan aluminium, lapisan njaba lapisan ppr, lan lapisan utama pangan-bahan suhu dhuwur tahan lapisan PE.Adhesive leleh panas digunakake ing antarane lapisan lan lapisan aluminium digunakake kanggo nambah kekuatan tanpa deformasi lan nyegah transmisi cahya lan infiltrasi oksigen.Nalika pipe ppr aluminium-plastik iki diinstal, fittings pipe ppr bisa digunakake kanggo sambungan panas nyawiji.

Bisa dideleng manawa pipa beda, malah pipa kanthi jeneng sing padha, nggunakake fitting pipa lan cara sambungan sing beda nalika lagi digunakake.

fdvd


Wektu kirim: Oct-27-2022