Kawruh Deteksi Bocor Pemanasan Lantai

Umume sistem pemanasan lantai dikubur ing lemah.Sawise banyu bocor, bakal luwih angel kanggo ndandani.Dina iki, aku bakal nuduhake sawetara kawruh umum babagan deteksi bocor banyu ing pemanasan lantai, ngarep-arep bisa mbantu sampeyan nyegah risiko bocor banyu ing pemanasan lantai.
Bocor pemanasan lantai umume dipérang dadi kahanan ing ngisor iki:
Lapisan anti banyu ing tembok njaba bangunan kasebut retak.Ing kasus iki, umume ngomong, bocor pipa tembok ing njaba pojok bisa dideleng kanthi mripat langsung, sing gampang diilangi lan ditemokake.
Pemanasan lantai bocor.Umumé, saben sirkuit pemanasan lantai kudu dadi pipa kabeh saka inlet banyu menyang stopkontak banyu, tanpa sambungan ing tengah.Nanging, kadhangkala buruh nyebabake karusakan sekunder ing pipa pemanasan lantai sajrone proses konstruksi, lan papan sing rusak nggunakake sambungan leleh panas, sing bakal nyebabake bocor ing pipa.Cara eliminasi: Ngilangi kanthi mencet tes, pencet 0,8 MPa, lan deleng penurunan tekanan saka gauge tekanan sajrone setengah jam.Yen nilai kurang saka 0,05 MPa, dhasar bocor pipa pemanas bisa diilangi.
Ana bocor ing jedhing.Kebocoran sambungan pipa banyu sing dikubur ing jedhing bisa uga dadi papan ing tembok, sing uga bisa diilangi liwat tes tekanan.Yen titik bocor ing ngisor ora ana ing pojok tembok njaba kamar mandi ngisor, kahanan iki uga bisa diilangi.
Lapisan anti banyu ing jedhing wis retak lan ana bocor banyu.Yen titik bocor ing ngisor ora ana ing pojok tembok njaba kamar mandi ing ngisor, kahanan iki bisa diilangi.Yen ana bocor ing pojok tembok njaba jedhing ngisor, bisa uga lapisan anti banyu retak, sing bisa dideteksi kanthi tes banyu sing ditutup.
Ing ndhuwur iku sawetara pangertèn umum praktis saka lantai panas deteksi bocor banyu.

ncv 


Wektu kirim: Nov-18-2022