. China Pe tekanan dhuwur fleksibel omah pipa gas Pabrik lan Pabrik |Fenghe

Pe pipa gas omah fleksibel tekanan dhuwur

Katrangan singkat:

Pipa gas PE utamané dipigunakaké kanggo ngangkut gas alam, gas cair, sistem pipa gas batubara.Bakal rampung ngatasi korosi pipa baja lan pipa wesi lan masalah bocor bebarengan, saéngga njamin operasi sing aman saka sistem jaringan pipa gas.Bahan PE sing dipilih kanggo pipa gas PE minangka bahan inert sing bisa nahan erosi saka macem-macem media kimia.Tembok pipa nduweni koefisien gesekan sing kurang, resistensi aliran cilik, lan kapasitas pangiriman sing kuwat.Iku nganggo sambungan fusi panas listrik, lan kekuatan antarmuka luwih dhuwur tinimbang awak pipa, lan kateguhan dhuwur PE fraktur extension Tingkat dawa umume ngluwihi 500%.Pipa gas PE nduweni kinerja seismik sing apik, tahan kanggo pertumbuhan retak alon (SCG), pertumbuhan retak kanthi cepet (RCP), keluwesan lan tahan gores.


Detail Produk

Tag produk

Penyebab kebocoran pipa gas:

(1) Sambungan antarane selang lan saklar ngarep kompor lan sambungan kompor ora nyenyet;

(2) Selang rusak utawa pecah nalika musim panas;

(3) Pipa gas saka kompor ora cedhak karo saklar tutup;

(4) Sekrup sealing saben bolongan proses lan benang muncung ora disegel kanthi rapet;

(5) Inti tutup saklar tutup udara ora pas karo awak tutup.Sawise pangopènan, inti tutup lan awak tutup dicocogake ing arah ngelawan, lan ring karet selang peserta ora nyenyet;

Yen sampeyan pengin konfirmasi apa ana bocor gas alam, sampeyan bisa nggunakake cara ing ngisor iki.

1. Ambune mambu.Gas alam mambu, lan bocor bakal duwe bau khusus.Yen ana bau khusus, bisa uga bocor gas alam.(Cara iki ora bisa nemtokake lokasi sing tepat saka bocor)

2. Tuangake banyu sabun.Aplikasiake banyu soapy menyang joints saka fittings pipe, nangani tutup (amarga katup asring dibukak lan ditutup, tutup nangani paling kamungkinan kanggo bocor), etc. Yen ana umpluk, iku tegese bocor.

3. Mirsani cara meter gas.Yen tutup gas alam ora ditutup, cathet nomer ngisor meter gas.Sawise sawetara wektu (gas ora bisa digunakake sak periode) kanggo ndeleng apa nomer ngisor meter gas wis diganti.Tambah nuduhake kemungkinan bocor.Cara iki mung bisa ndeteksi apa meter gas bocor sawise.

4. Lapor menyang perusahaan gas.Yen dicurigai bocor, perusahaan gas lokal bisa dilaporake.Staf bakal nggawa detektor bocor profesional menyang lawang kanggo mriksa apa ana bocor gas.

nggatekake.Sawise dicurigai ana bocor gas, bukak jendhela kanggo ventilasi.Dilarang banget nggunakake geni sing mbukak, nggunakake listrik, lan nelpon!Nutup tutup ngarep meter gas.Kabar perusahaan gas!

produk
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita