. China Pert rega murah pipa panas lemah Pabrik lan Pabrik |Fenghe

Pert rega murah pipa pemanasan lemah

Katrangan singkat:

Saiki, ana rong jinis pipa pemanas lantai umum, siji yaiku 16 pipa lan liyane 20 pipa.Gumantung saka spesifikasi lan posisi instalasi pipa, jarak instalasi pipa pemanas lantai uga beda.Contone, jarak pipa saka jamban umum antara 10cm-12cm, dene jarak antarane kamar turu lan ruang tamu gedhe antara 20cm-25cm.Pipa pemanas lantai PE-RT digawe saka kopolimer monomer butadiene lan monomer octene.Iki minangka pipa sing digawe khusus kanggo pemanasan.Pipa pemanasan lantai PE-RT duwe kaluwihan kanggo njaga sanitasi lingkungan PE, sing bisa nyuda polusi lingkungan lan keuntungan pangolahan, lan ing wektu sing padha nambah daya tahan suhu dhuwur saka jinis bahan pipa khusus anyar.Kanthi paningkatan standar urip wong, tingkat panggunaan pipa pemanasan lantai saya mundhak.


Detail Produk

Tag produk

IMG_4569
IMG_4569
IMG_4569
IMG_4569

Saiki, ana rong jinis pipa pemanas lantai umum, siji yaiku 16 pipa lan liyane 20 pipa.Gumantung saka spesifikasi lan posisi instalasi pipa, jarak instalasi pipa pemanas lantai uga beda.Contone, jarak pipa saka jamban umum antara 10cm-12cm, dene jarak antarane kamar turu lan ruang tamu gedhe antara 20cm-25cm.Pipa pemanas lantai PE-RT digawe saka kopolimer monomer butadiene lan monomer octene.Iki minangka pipa sing digawe khusus kanggo pemanasan.Pipa pemanasan lantai PE-RT duwe kaluwihan kanggo njaga sanitasi lingkungan PE, sing bisa nyuda polusi lingkungan lan keuntungan pangolahan, lan ing wektu sing padha nambah daya tahan suhu dhuwur saka jinis bahan pipa khusus anyar.Kanthi paningkatan standar urip wong, tingkat panggunaan pipa pemanasan lantai saya mundhak.Kita kudu ngerti sawetara kawruh sing gegandhengan babagan pipa pemanasan lantai, carane milih lan kawruh cilik liyane, supaya nalika omah perlu dekorasi ing mangsa ngarep, bisa pas wektune lan bener.Deleng: Mirsani permukaan pipa pemanas lantai.Tutul: Tutul nganggo tangan kanggo ngrasa yen ana benjolan ing pipa pemanas lantai.Jumlah: Nggoleki tingkat keluwesan lan kekandelan tembok, pipa pemanasan lantai sing dipercaya bakal nuduhake kekandelan.Pipa pemanasan lantai bisa uga ora ana masalah ing proses produksi, nanging bisa uga ana sawetara pancegahan kanggo instalasi lan transportasi pipa pemanasan lantai PE-RT.1. Yen masalah rembesan banyu ditemokake ing pipa sajrone tes hidrolik, pipa umum bisa rusak dening pasukan njaba kayata kawat wesi sing apik, paku baja, discharge spark.2. Pipa kudu dikiataken karo tali supaya kedadean saka mundhut lan fénoména liyane ing proses miturut mobil barang, nanging bakal nimbulaké tandha jero ing loro-lorone saka coil pipe panas lantai.

produk
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita