Pipa PEX-AL-PEX Kab

Pipa PEX-AL-PEX Kab

  • Pipa Komposit Aluminium Pex Kab

    Pipa Komposit Aluminium Pex Kab

    1. Pipa komposit aluminium-plastik kanggo banyu ngombe biasa: tandha L putih, ruang lingkup sing ditrapake: pipa kanggo banyu domestik, kondensat, oksigen, udara tekan, lan cairan kimia liyane.

    2. Pipa komposit aluminium-plastik kanggo tahan suhu dhuwur: tandha R abang, utamane digunakake kanggo banyu panas lan sistem pipa pemanasan kanthi suhu kerja jangka panjang 95 ℃.

    3. Pipa komposit aluminium-plastik kanggo gas: tandha Q kuning, utamane digunakake kanggo ngangkut gas alam, gas cair, lan sistem pipa gas batu bara.

    4. Sajrone konstruksi pipa, syarat materi sing cocog kudu aku

  • Hot sale metrik pex pipa aluminium-plastik

    Hot sale metrik pex pipa aluminium-plastik

    Kinerja kebersihan sing luar biasa: Lapisan njero lan njaba pipa aluminium-plastik digawe saka bahan poliethelin khusus, sing resik lan ora beracun.Sing paling penting yaiku lapisan tengah tabung aluminium-plastik yaiku aluminium, sing ora mung bisa mblokir cahya, nanging uga mblokir oksigen.Kaya sing wis dingerteni, lingkungan mikroorganisme sing ora sehat kudu cahya lan oksigen.Lapisan aluminium tengah tabung aluminium-plastik nyegah breeding mikroorganisme lan ganggang, sing ora bisa tekan tabung plastik kabeh.Tabung kabeh plastik ora mung ditambahake kanthi jumlah antioksidan sing akeh kanggo nyegah degradasi materi, nanging uga diekstrak menyang banyu sing ditahan ing pipa, sing bisa nyebabake polusi banyu, lan amarga tabung plastik kabeh ora ngemot cahya. - lan bahan pamblokiran oksigen, gampang banget kanggo tuwuh mikroorganisme.Iki nyebabake polusi sekunder kualitas banyu.

  • Pabrik Cina pex pipa aluminium-plastik

    Pabrik Cina pex pipa aluminium-plastik

    1. Pipa aluminium-plastik kanthi kualitas apik uga apik banget babagan rincian cilik.Kode semprotan ing lumahing banget simetris lan tliti, lan ora bakal ana cacat ketok, lan joints antarane lapisan plastik lan lapisan aluminium relatif cedhak.

    2. Amarga saka materi lapisan aluminium nang, pipe aluminium-plastik wis resistance tabrakan apik.Ing kahanan sing diidinake dening sudagar Supaya bisa eksprimen!

    3. Deleng tampilan pipa aluminium-plastik, manawa logo merek dagang lan informasi liyane dicithak kanthi jelas, manawa informasi pipa ditandhani, manufaktur sing dipercaya bakal nyithak kabeh informasi!

  • Tabung pex aluminium kanggo banyu panas lan adhem

    Tabung pex aluminium kanggo banyu panas lan adhem

    tabung aluminium pex minangka bahan pipa sing populer ing pasar.Iku entheng, awet lan gampang kanggo mbangun.Fleksibilitas uga luwih cocok kanggo perabot omah.Kerugian utama pipa aluminium-plastik yaiku nalika digunakake minangka pipa banyu panas, ekspansi termal lan kontraksi jangka panjang bakal nyebabake tembok pipa dipindhah lan nyebabake bocor.

  • Bahan pipa plastik pipa banyu panas

    Bahan pipa plastik pipa banyu panas

    Pipa banyu panas plastik yaiku pipa suhu dhuwur, fleksibel kanthi lapisan tengah sing dikuatake aluminium.Iki minangka pipa komposit polietilen sing disambungake, ngidini pangguna nggunakake pipa banyu panas plastik ing pipa, sistem leleh salju, lan aplikasi pemanasan lan pendinginan.