. China Pex Aluminium Composite Pipe Pabrik lan Pabrik |Fenghe

Pipa Komposit Aluminium Pex Kab

Katrangan singkat:

1. Pipa komposit aluminium-plastik kanggo banyu ngombe biasa: tandha L putih, ruang lingkup sing ditrapake: pipa kanggo banyu domestik, kondensat, oksigen, udara tekan, lan cairan kimia liyane.

2. Pipa komposit aluminium-plastik kanggo tahan suhu dhuwur: tandha R abang, utamane digunakake kanggo banyu panas lan sistem pipa pemanasan kanthi suhu kerja jangka panjang 95 ℃.

3. Pipa komposit aluminium-plastik kanggo gas: tandha Q kuning, utamane digunakake kanggo ngangkut gas alam, gas cair, lan sistem pipa gas batu bara.

4. Sajrone konstruksi pipa, syarat materi sing cocog kudu aku


Detail Produk

Tag produk

Pipa aluminium-plastik bisa digolongake miturut tujuane, ana pipa banyu ngombe biasa, pipa tahan suhu dhuwur, lan pipa gas.Karakteristik lan panggunaan macem-macem jinis pipa yaiku:

① Pipa komposit aluminium-plastik kanggo banyu ngombe biasa: tandha L putih, ruang lingkup sing ditrapake: pipa kanggo banyu domestik, kondensat, oksigen, udara tekan, lan cairan kimia liyane.

② Pipa komposit aluminium-plastik kanggo tahan suhu dhuwur: tandha R abang, utamane digunakake kanggo banyu panas lan sistem pipa pemanasan kanthi suhu kerja jangka panjang 95 ℃.

③ Pipa komposit aluminium-plastik kanggo gas: tandha Q kuning, utamane digunakake kanggo ngangkut gas alam, gas cair, lan sistem pipa gas batu bara.

④ Sajrone konstruksi pipa, syarat materi sing cocog kudu aku

Apa wedi pipa aluminium-plastik?

1. Wedi beku.Kabeh pipa plastik wedi beku.Yen pipa beku lan leleh maneh, pasukan ekspansi nemtokake manawa kabeh pipa plastik bakal bledosan, lan pipa aluminium-plastik ora ana sing istiméwa.

2. Wedi pecah.Kabeh pipo plastik wedi mlengkung amba amba, amarga padha aluminium-plastik, iku umume ora masalah kanggo bend 90 derajat.

3. Wedi palsu.Saka perspektif bahan mentah, kekandelan lan kualitas jalur aluminium, kualitas bahan plastik internal lan eksternal, lan kualitas lem adesif kabeh penting.Sembarang masalah ing pranala apa wae bisa nyebabake masalah kayata kekuatan kompresi sing kurang saka pipa lan delaminasi aluminium lan plastik..

4. Wedi smashing.Ora ana jumlah pipa sing bisa nahan palu lan watu.

5. Wedi marang srengenge.Tabung plastik bakal cepet tuwa yen katon suwe.

Dibandhingake karo bahan pipa liyane, pangembangan pipa komposit aluminium-plastik ing China cukup diwasa, kanthi standar produk lengkap lan spesifikasi aplikasi, lan ditampa kanthi akeh ing pasar.

produk
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita