. China Pex fleksibel aluminium komposit pipa gas Pabrik lan Pabrik |Fenghe

Pipa gas komposit aluminium fleksibel Pex

Katrangan singkat:

Pipa gas komposit kalebu gabungan pipa sing kasusun saka awak pipa lan lengen baja sing dipasang ing salah siji ujung awak pipa, awak pipa duwe bolongan ventilasi, lan mburi awak pipa dibentuk kanthi alur gabungan annular. kanggo selipan selang, ambane sumbu saka alur peserta annular luwih saka dawa lengen baja, bagean saka lumahing utama alur peserta annular punika lumahing tapered, lan mburi utama saka lumahing tapered punika. disambungake menyang A langkah kawangun jejer kanggo bagean liyane saka lumahing utama saka alur kopling annular.Struktur iki ngindari kedadean sing selang dilebokake banget rumiyin menyang peserta pipe nalika peserta pipe dicocogaké karo selang, kang nimbulaké mburi peserta pipe bakal deformed, kang ono gunane kanggo aliran gas lan wis safety dhuwur.Persimpangan antarane permukaan njaba lan permukaan njero alur gabungan annular nggunakake transisi busur bunder kanggo nyegah konsentrasi stres.


Detail Produk

Tag produk

Pipa gas komposit kalebu gabungan pipa sing kasusun saka awak pipa lan lengen baja sing dipasang ing salah siji ujung awak pipa, awak pipa duwe bolongan ventilasi, lan mburi awak pipa dibentuk kanthi alur gabungan annular. kanggo selipan selang, ambane sumbu saka alur peserta annular luwih saka dawa lengen baja, bagean saka lumahing utama alur peserta annular punika lumahing tapered, lan mburi utama saka lumahing tapered punika. disambungake menyang A langkah kawangun jejer kanggo bagean liyane saka lumahing utama saka alur kopling annular.Struktur iki ngindari kedadean sing selang dilebokake banget rumiyin menyang peserta pipe nalika peserta pipe dicocogaké karo selang, kang nimbulaké mburi peserta pipe bakal deformed, kang ono gunane kanggo aliran gas lan wis safety dhuwur.Persimpangan ing antarane permukaan njaba lan permukaan njero alur gabungan annular nggunakake transisi busur bunder kanggo nyegah konsentrasi stres.Kita duwe ukuran saka 16-32mm, lan kita nampa OEM, adat.

produk
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita