. China PPR Fiber Composite Pipe Pabrik lan Pabrik |Fenghe

Pipa Komposit Serat PPR

Katrangan singkat:

Pipa komposit serat PPR nduweni Kapadhetan dhuwur lan tembok jero sing alus, mbantu nyegah mundhut banyu lan nglindhungi banyu saka polusi njaba.Fitting pipa PPR uga nganggo bahan pipa komposit serat PPR, ngidini sambungan langsung kanthi fusi panas, sing trep lan aman.Sambungan bakal duwe kekuatan sing luwih dhuwur tinimbang pipa kasebut.


Detail Produk

Tag produk

Pipa komposit serat PPR nduweni Kapadhetan dhuwur lan tembok jero sing alus, mbantu nyegah mundhut banyu lan nglindhungi banyu saka polusi njaba.Fitting pipa PPR uga nganggo bahan pipa komposit serat PPR, ngidini sambungan langsung kanthi fusi panas, sing trep lan aman.Sambungan bakal duwe kekuatan sing luwih dhuwur tinimbang pipa kasebut.

● Tekanan Nominal: PN=1.6MPa

● Suhu: -40 ~ +60°C

● Dawane: 3 utawa 4 meter saben potong

● Werna: Putih, ijo utawa disesuaikan

● Standar: CE, ISO9001, lan ISO14001: 2004

Diameter njaba × kekandelan tembok (mm)
20×2.3 25×2.8
32×3.6 40×4.5
50×5.6 63×7.1
75×8.4 90×10.1
110×12.3
produk
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita