PPR Fitting

PPR Fitting

  • Kaos Utas Wanita PPR

    Kaos Utas Wanita PPR

    Tee Utas wadon PPR digawe saka tembaga Hpb59-1 tanpa timbal berkualitas tinggi, kanthi desain anti bocor sing unik, ditutup kanthi rapet kanggo nyegah bocor, lan bahan mentah diimpor polipropilena kopolimer acak (PPR) kanthi injeksi. cetakan menyang fitting pipa.

  • Soket Utas Pria

    Soket Utas Pria

    Tembok Soket Utas Male alus lan ora ngasilake bakteri.Iku gampang kanggo nginstal lan bisa gabungke karo pipo tightly, kang ndadekake iku ora gampang kanggo bocor.

  • PPR Water Pipe Fittings

    PPR Water Pipe Fittings

    Kanggo njamin kualitas saka sumber, kita tuku bahan baku plastik saka merek terkenal kayata Hyosung ing Korea, Yanshan ing Beijing.Zhejiang Universal Fenghe Plastic Industry Co., Ltd minangka produsen dinamis pipa plastik berkualitas tinggi, nawakake kabeh saka pipa lan fitting pipa kanggo sistem pipa omah nganti pipa teknik skala gedhe.

  • PPR Conjoined Bridge Tee

    PPR Conjoined Bridge Tee

    The PPR conjoined bridge tee yaiku fitting pipa lan konektor pipa.Uga disebut fitting pipe telung arah utawa fitting pipe telung arah.

  • PPR Siku 45°

    PPR Siku 45°

    Siku PPR 45° digawe saka bahan Hyosung Korea sing diimpor.Iku gampang kanggo nyambungake layar lan ora ngasilake ambu ora enak nalika disambungake.Sawise pembakaran lengkap, mung karbon dioksida lan banyu sing isih ana.Siku nduweni ketahanan korosi sing apik.

  • Soket Utas Wanita PPR

    Soket Utas Wanita PPR

    Soket Utas wadon PPR digawe saka kuningan kualitas dhuwur, kang sabenere diprodhuksi, wis uniformity apik, resistance suhu dhuwur, resistance meksa dhuwur, resistance nyandhang dhuwur, resistance karat, lan nyegah bocor banyu.

  • Kaos Benang Pria

    Kaos Benang Pria

    Kaos Utas Pria digawe saka rong bagean, yaiku bagean PPR lan bagean benang.Bisa mbantu ngganti arah aliran cairan kaya sing dibutuhake, uga awet amarga bahan mentah sing apik.

  • PPR Ngurangi Tee

    PPR Ngurangi Tee

    PPR reducing tee digawe saka bahan Hyosung Korea sing diimpor, lan ramah lingkungan lan ora beracun, gampang dipasang, lan kompatibel karo panas lan adhem.Kualitas dijamin lan sampeyan bisa nggunakake kanthi yakin.Nggunakake bahan ppr, produk kasebut nduweni karakteristik tahan kanggo sinar srengenge lan kadhemen.Iku universal ing negara lan bisa digunakake ing macem-macem lingkungan.

  • PPR Plug Fittings

    PPR Plug Fittings

    PPR plug fitting gampang kanggo mbukak lan mbongkar, lan construction cepet.Cincin sealing silikon sing kandel, desain pita bahan mentah sing nduwurke tumpukan gratis, ora bocor.Kita wis lulus CE, sistem manajemen mutu ISO9001 lan sertifikasi sistem manajemen lingkungan 14001.

  • Siku 90°

    Siku 90°

    Siku 90 ° bisa ngganti aliran banyu kanthi rong cara.Digawe saka bahan mentahan impor, iku saka Highly kualitas lan werna bisa selaras.

  • End Cap

    End Cap

    1. Ukuran: 20-110mm

    2. Material: End Cap digawe saka bahan mentahan apik impor

    3. Werna: Putih utawa disesuaikan

    4. Sertifikat: CE, ISO9001

  • Tee Setara

    Tee Setara

    1) Equal Tee bisa digunakake kanggo nyambungake karo macem-macem bagean pipa bebarengan.

    2) Tembok njero alus supaya bisa nambah kecepatan aliran.

    3) Desain telung cara bisa mbantu ngganti utawa ngatur arah cairan.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2