Pipa PPR Kab

Pipa PPR Kab

  • Pipa PPR Komposit Kab

    Pipa PPR Komposit Kab

    Umumé, pipa ppr komposit nganggo struktur limang lapisan, lapisan njaba yaiku PPR, lan lapisan njero yaiku PE-RT.Ing tengah, ana lapisan aluminium.Kajaba iku, ing antarane lapisan, adhesive nyawiji panas digunakake lan extruded lan compounded liwat suhu dhuwur lan meksa dhuwur, supaya minangka kanggo duwe efek senyawa apik.

  • Pipa Komposit Serat PPR

    Pipa Komposit Serat PPR

    Pipa komposit serat PPR nduweni Kapadhetan dhuwur lan tembok jero sing alus, mbantu nyegah mundhut banyu lan nglindhungi banyu saka polusi njaba.Fitting pipa PPR uga nganggo bahan pipa komposit serat PPR, ngidini sambungan langsung kanthi fusi panas, sing trep lan aman.Sambungan bakal duwe kekuatan sing luwih dhuwur tinimbang pipa kasebut.

  • Pipa Antibakteri PPR Kab

    Pipa Antibakteri PPR Kab

    Kita nyedhiyakake pipa antibacterial ppr kanggo pelanggan kanthi syarat dhuwur babagan kesehatan banyu.Sajrone produksi pipa PPR, agen antibakteri nano-perak ditambahake ing bahan mentah kanggo nyegah pembiakan bakteri kanthi efektif.

  • Pipa PPR Air Panas Kab

    Pipa PPR Air Panas Kab

    Pipa PPR banyu panas iki ora ngeculake bahan kimia sing mbebayani sing ngirim menyang banyu ngombe.

  • Pipa Air PPR Kab

    Pipa Air PPR Kab

    Bahan mentah kita diimpor saka Korea Selatan, kanthi suhu khusus lan tahan tekanan lan kualitas khusus.Pipa banyu PPR nduweni umur layanan sing dawa, tahan korosi lan ora ukurane, lan bisa tahan paling sethithik 70 taun ing suhu lan tekanan normal.

  • Pipa Air PPR Kab

    Pipa Air PPR Kab

    Plastic Water pipe, kauntungan ketok pisanan iku bisa tahan dhuwur meksa.Umume, tekanan tes tekanan kira-kira 10kg, dene sawetara pipa PPR sing luwih apik duwe tekanan tekanan luwih saka 30kg, saengga resistensi tekanan dhuwur kudu apik banget.Kanggo proyek karo syarat tekanan-prewangan tartamtu, utawa jubin, pipa PPR umume nyukupi syarat.Pipa PPR apik minangka pipa tekanan menengah.

  • Pipa PPR kanthi Lapisan Fiberglass

    Pipa PPR kanthi Lapisan Fiberglass

    Kinerja anti-tuwa sing apik lan tahan panas.Pipa PPR kanthi tabung lapisan fiberglass bisa digunakake kanggo dangu ing sawetara suhu -40 ℃ ~ 70 ℃, lan resin tahan suhu dhuwur kanthi rumus khusus uga bisa digunakake kanthi normal ing suhu ndhuwur 200 ℃.Tahan Frost apik.Ing ngisor minus 20 ° C, tabung ora bakal beku lan retak sawise beku.

  • Pipa PPR Warna Biru

    Pipa PPR Warna Biru

    Pipa ppr warna biru lancar ing pipa lan ora ana partikel liyane sing bisa didemek.Kauntungan iki ndadekake resistensi pipa kurang lan konsumsi energi sing luwih murah.Fitting pipa ppr saka jinis lan materi sing padha disambungake lan digabung dadi sakabehe, ngindhari masalah bocor banyu ing pipa banyu.

  • Pipa PPR Plastik Kab

    Pipa PPR Plastik Kab

    Pipa PPR plastik kita minangka solusi sing luar biasa kanggo ngrampungake proyek pipa sampeyan, kabeh nalika njamin sistem sampeyan nduweni daya tahan sing luwih apik lan tahan karat, uga wektu instalasi sing luwih cendhak.Kajaba iku, pipa PPR plastik uga ramah lingkungan, njamin instalasi lan kinerja sing ora kuwatir.Kanggo nambah suhu operasi pipa lan nyuda tingkat ekspansi, kita nggunakake campuran serat kaca ing tengah pipa, ngowahi pipa kasebut dadi pipa komposit multilayer.