Produk

Produk

  • Kaos Utas Wanita PPR

    Kaos Utas Wanita PPR

    Tee Utas wadon PPR digawe saka tembaga Hpb59-1 tanpa timbal berkualitas tinggi, kanthi desain anti bocor sing unik, ditutup kanthi rapet kanggo nyegah bocor, lan bahan mentah diimpor polipropilena kopolimer acak (PPR) kanthi injeksi. cetakan menyang fitting pipa.

  • Kuningan compression fitting Female Thread Elbow

    Kuningan compression fitting Female Thread Elbow

    Peleburan-Analisis Spektral-Tempa-Mesin CNC-Deburrs-Inspeksi-Majelis-Kemasan-QC-pengiriman

    Workshop Smeling bisa daur ulang kabeh kethokan sing ditinggalake kanthi diproses, banjur ngasilake tembaga liwat teknologi profesional kanggo reproduksi.

    Pabrik bisa luwih ngontrol kualitas bahan mentah.

    Bengkel penempaan bisa mbentuk produk potong kanthi suhu dhuwur (650 ℃ -720 ℃).

    Pusat mesin bisa ngolah produk sing luwih tepat, lan akurasi mesin bisa kurang saka 0.02mm

    Bahan diselehake ing macem-macem warna kanggo mbedakake bahan sing beda, kalebu 59-3a, DZR lan liya-liyane.

  • Pipa PPR Warna Biru

    Pipa PPR Warna Biru

    Pipa ppr warna biru lancar ing pipa lan ora ana partikel liyane sing bisa didemek.Kauntungan iki ndadekake resistensi pipa kurang lan konsumsi energi sing luwih murah.Fitting pipa ppr saka jinis lan materi sing padha disambungake lan digabung dadi sakabehe, ngindhari masalah bocor banyu ing pipa banyu.

  • Soket Utas Pria

    Soket Utas Pria

    Tembok Soket Utas Male alus lan ora ngasilake bakteri.Iku gampang kanggo nginstal lan bisa gabungke karo pipo tightly, kang ndadekake iku ora gampang kanggo bocor.

  • PPR Water Pipe Fittings

    PPR Water Pipe Fittings

    Kanggo njamin kualitas saka sumber, kita tuku bahan baku plastik saka merek terkenal kayata Hyosung ing Korea, Yanshan ing Beijing.Zhejiang Universal Fenghe Plastic Industry Co., Ltd minangka produsen dinamis pipa plastik berkualitas tinggi, nawakake kabeh saka pipa lan fitting pipa kanggo sistem pipa omah nganti pipa teknik skala gedhe.

  • PPR Conjoined Bridge Tee

    PPR Conjoined Bridge Tee

    The PPR conjoined bridge tee yaiku fitting pipa lan konektor pipa.Uga disebut fitting pipe telung arah utawa fitting pipe telung arah.

  • Kuningan Compression Male Thread Tee

    Kuningan Compression Male Thread Tee

    Sambungan lengen kertu digunakake akeh ing panyulingan minyak, kimia, industri ringan, tekstil, pertahanan nasional, penerbangan, galangan kapal, medis, mesin lan sistem liyane.Nduweni kaluwihan sambungan sing bisa dipercaya, sealing lan pengulangan sing apik, instalasi lan pangopènan sing trep banget, efisiensi dhuwur, karya sing aman lan dipercaya, lan liya-liyane. sambungan.Sambungan pipa tembaga wis digunakake ing lapangan nganti pirang-pirang taun, lan efeke apik.Iki minangka potongan sambungan sing cocog ing pipa sinyal pneumatik.

  • PPR Siku 45°

    PPR Siku 45°

    Siku PPR 45° digawe saka bahan Hyosung Korea sing diimpor.Iku gampang kanggo nyambungake layar lan ora ngasilake ambu ora enak nalika disambungake.Sawise pembakaran lengkap, mung karbon dioksida lan banyu sing isih ana.Siku nduweni ketahanan korosi sing apik.

  • Soket Utas Wanita PPR

    Soket Utas Wanita PPR

    Soket Utas wadon PPR digawe saka kuningan kualitas dhuwur, kang sabenere diprodhuksi, wis uniformity apik, resistance suhu dhuwur, resistance meksa dhuwur, resistance nyandhang dhuwur, resistance karat, lan nyegah bocor banyu.

  • Pipa PPR Plastik Kab

    Pipa PPR Plastik Kab

    Pipa PPR plastik kita minangka solusi sing luar biasa kanggo ngrampungake proyek pipa sampeyan, kabeh nalika njamin sistem sampeyan nduweni daya tahan sing luwih apik lan tahan karat, uga wektu instalasi sing luwih cendhak.Kajaba iku, pipa PPR plastik uga ramah lingkungan, njamin instalasi lan kinerja sing ora kuwatir.Kanggo nambah suhu operasi pipa lan nyuda tingkat ekspansi, kita nggunakake campuran serat kaca ing tengah pipa, ngowahi pipa kasebut dadi pipa komposit multilayer.

  • Kaos Benang Pria

    Kaos Benang Pria

    Kaos Utas Pria digawe saka rong bagean, yaiku bagean PPR lan bagean benang.Bisa mbantu ngganti arah aliran cairan kaya sing dibutuhake, uga awet amarga bahan mentah sing apik.

  • PPR Ngurangi Tee

    PPR Ngurangi Tee

    PPR reducing tee digawe saka bahan Hyosung Korea sing diimpor, lan ramah lingkungan lan ora beracun, gampang dipasang, lan kompatibel karo panas lan adhem.Kualitas dijamin lan sampeyan bisa nggunakake kanthi yakin.Nggunakake bahan ppr, produk kasebut nduweni karakteristik tahan kanggo sinar srengenge lan kadhemen.Iku universal ing negara lan bisa digunakake ing macem-macem lingkungan.