. China Grosir dhuwur meksa Pe-rt lantai dadi panas pipe Pabrik lan Pabrik |Fenghe

Grosir dhuwur meksa Pe-rt lantai pipe panas

Katrangan singkat:

1. Fleksibilitas: PE-RT relatif alus.Ora ana alat khusus sing dibutuhake sajrone konstruksi, mula biaya pangolahan relatif murah.

2. Konduktivitas termal: pipa sing digunakake kanggo pemanasan lantai kudu nduweni konduktivitas termal sing apik.PE-RT nduweni konduktivitas termal sing luwih apik, lan konduktivitas termal kaping pindho tinimbang pipa PP-R lan PP-B.Cocog banget kanggo pemanasan lantai.


Detail Produk

Tag produk

Pipa pemanasan lantai nuduhake jinis pipa sing digunakake minangka pembawa aliran sirkulasi banyu panas ing suhu rendah sistem pemanasan bumi panas (disebut minangka pemanasan lantai).Iku jenis poliethelin Kapadhetan medium diprodhuksi dening desain molekul khusus lan proses sintesis.Iku adopts multi-lapisan teknologi co-extrusion, lan kekandelan saben lapisan seragam lan ora gampang kanggo delaminate.Iki nggunakake EVOH minangka lapisan penghalang oksigen, sing bisa nyegah oksigen saka infiltrasi pipa kanthi efektif.Lan tingkat permeabilitas oksigen luwih murah tinimbang syarat standar, sing kanthi efektif nyuda karat peralatan logam.Iku nahan keluwesan apik, konduktivitas termal dhuwur lan inertness saka PE, nalika nggawe luwih tahan kanggo meksa.Pipa kasebut tahan korosi, non-scaling, cilik ing mundhut panas, hemat energi lan ramah lingkungan, fleksibel lan gampang ditekuk.Uga nduweni kinerja mekanika fluida sing apik lan umur layanan sing dawa.Saka perspektif pangopènan pipa kasebut, pipa PE-RT kudu diresiki suwene telung taun, amarga bakal ana sludge lan skala ing pipa yen diselehake kanggo sawetara wektu.

1. Fleksibilitas: PE-RT relatif alus.Ora ana alat khusus sing dibutuhake sajrone konstruksi, mula biaya pangolahan relatif murah.

2. Konduktivitas termal: pipa sing digunakake kanggo pemanasan lantai kudu nduweni konduktivitas termal sing apik.PE-RT nduweni konduktivitas termal sing luwih apik, lan konduktivitas termal kaping pindho tinimbang pipa PP-R lan PP-B.Cocog banget kanggo pemanasan lantai.

3. Low suhu resistance kejut termal: PE-RT wis resistance kejut suhu kurang luwih.Sajrone konstruksi mangsa, pipa ora rentan kena pengaruh lan rusak, sing nambah keluwesan pengaturan konstruksi.

4. Perlindhungan lingkungan: PE-RT lan PP-R bisa didaur ulang lan ora ngrusak lingkungan.PEX ora bisa didaur ulang, sing bakal nyebabake polusi sekunder;

5. Stabilitas kinerja pangolahan: PEX duwe masalah ngontrol tingkat keseragaman cross-linking lan cross-linking.Proses kasebut rumit lan pangolahan langsung mengaruhi kinerja pipa.Nanging, PE-RT lan PP-R gampang kanggo proses, lan kinerja saka pipe Sejatine ditemtokake dening bahan mentahan, lan kinerja punika relatif stabil.
PE-RT bisa disambungake dening sambungan panas-nyawiji, sengaja rusak uga bisa didandani dening sambungan panas-nyawiji fitting pipe.Materi pemanasan lantai duwe kurva kegagalan creep sing cocog karo standar produk.Iki minangka siji-sijine jinis poliethelin sing bisa digunakake kanggo pipa banyu panas tanpa nyambungake salib ing tahap iki.Ana telung cara fiksasi utama kanggo PE-RT:

1).Gunakake staples kanggo langsung ndandani tabung pemanasan ing papan insulasi utawa papan insulasi kanthi lapisan permukaan komposit;
2).Gunakake ikatan kabel kanggo ndandani pipa pemanas ing kothak sing dipasang ing lapisan insulasi;
3).Langsung macet ing rak pipa khusus utawa clamp pipa sing dipasang ing permukaan lapisan insulasi

FAQ

Yen pitakonan ing ngisor iki ora mangsuli pitakonan sampeyan, takon customer

1. Carane njaluk sampel gratis?

A: Kirim alamat, nomer telpon, kode pos, lan nomer akun ekspres menyang kothak layang.Lan marang kita model conto sing sampeyan butuhake.

2. Sapa sing mbayar biaya ekspres?

A: Kita bisa ndhukung sampeyan conto gratis saben model 1-3 pcs, lan kita ora mbayar biaya ekspres.

3. Suwene wektu pangiriman?

A: Ing 10-15 dina sawise nampa simpenan.

4. Apa pembayaran sampeyan?

A: T / T, 30% deposite lan imbangan 70% kudu digawe sadurunge pangiriman.

5. Apa packing sampeyan?

A: Biasane tas plastik, karton, bisa dikemas minangka panyuwunan sampeyan.

produk
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita