. China Yellow Stripe gas pe komposit omah pipe Pabrik lan Pabrik |Fenghe

Pipa omah komposit gas strip kuning

Katrangan singkat:

Pipa gas PE nduweni karakteristik instalasi sing gampang, sambungan sing dipercaya, tahan korosi, ora ana blokir gas, keluwesan sing apik, umur layanan sing dawa, lan bisa ditekuk kanthi sewenang-wenang tanpa deformasi lan pemblokiran gas.Materi lapisan protèktif alus lumahing luwih aman, luwih gampang kanggo ngresiki, lan ayu.Urip layanan saka selang logam Utas stainless steel punika 8 taun.


Detail Produk

Tag produk

Pipa gas PE nduweni karakteristik instalasi sing gampang, sambungan sing dipercaya, tahan korosi, ora ana blokir gas, keluwesan sing apik, umur layanan sing dawa, lan bisa ditekuk kanthi sewenang-wenang tanpa deformasi lan pemblokiran gas.Materi lapisan protèktif alus lumahing luwih aman, luwih gampang kanggo ngresiki, lan ayu.Urip layanan saka selang logam Utas stainless steel punika 8 taun.

Manungsa waé kudu dibayar kanggo aspek ing ngisor iki nalika nggunakake pipa gas PE:

1. Sawise pipa gas dipasang, kudu direksa kanthi bener (utamane nalika ubin jubin).Pipa gas kasebut ora kena dibongkar, dipindhah, didemek, dibanting, diremas, utawa ditekan kanggo mesthekake yen pipa gas kasebut utuh lan ora rusak.

2. Elinga ora kanggo nutup pipa gas, utamane tutup utama kabeh bangunan lan meter gas ing saben omah pangguna.Yen sampeyan perlu kanggo dekorasi, bisa digawe menyang kabinèt lawang trap utawa ninggalake bolongan ventilasi, lan papan sing cukup kudu dilindhungi undhang-undhang kanggo pangopènan lan pengawasan keamanan.

3. Aja mbongkar lan nginstal pipelines gas (kalebu pancingan mbenakake pipa utawa clamps pipe) lan pemanas banyu tanpa ijin.Dheweke kudu dipasang dening teknisi profesional saka perusahaan gas sing relevan kanggo njamin keamanan.

4. Kamar kanthi pipa gas ora bisa digunakake minangka kamar turu kanggo nyegah bocor gas, geni, lan mbebayani urip.Ing wektu sing padha, ora ana bahan sing gampang kobong lan mbledhos sing bisa ditumpuk ing pawon utawa kamar sing dilewati pipa gas.

5. Pipa gas ora bisa dikubur ing tembok lan ora kurang saka 10cm saka lemah.Pipa gas ora diidini ngliwati tembok lan ora kudu dawa banget, lan selang kanggo peralatan masak ora kudu ngluwihi 2 meter.

6. Yen pipa njero ruangan wis diisi gas, yen bocor gas njero ruangan ditemokake, katup gas ing ngarep meter kudu ditutup, lawang lan jendhela njero ruangan kudu dibukak kanggo ventilasi, lan kabeh prilaku sing bisa nyebabake sparks kuwi. amarga mbukak saklar listrik dilarang.

produk
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5
Adhesive VINYL5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita